Verlichting stuk? Wie verantwoordelijk?

Het lijkt zo vanzelfsprekend om projecten rondom verlichting in één hand te houden. Maar toch blijkt het in de praktijk anders te gaan, waardoor installateurs en onderhoud-medewerkers naar elkaar wijzen als er iets misgaat met de verlichting in een gebouw

Geplaatst door: Pre-Lite

Het lijkt zo vanzelfsprekend om projecten rondom verlichting in één hand te houden. Maar toch blijkt het in de praktijk anders te gaan, waardoor installateurs en onderhoud-medewerkers naar elkaar wijzen als er iets misgaat met de verlichting in een gebouw of appartementencomplex. Daarom is het wel zo prettig om alles door één partij te laten doen. Pre-Lite ontwikkelt armaturen, installeert en verzorgt ook het onderhoud. Zo ben je als bedrijf, VvE of woningcorporatie altijd verzekert dat een probleem snel en vakkundig opgelost wordt. 

Een praktijkvoorbeeld 

Pre-Lite leverde de verlichting en een bouwbedrijf regelde zelf een elektricien voor installatie. Door een fout bij de installatie gingen alle 200 armaturen stuk. De elektricien had even geen rekening gehouden met de opstartpiekbelasting. Het bouwbedrijf geeft de installateur de schuld en installateur geeft vervolgens de leverancier de schuld. De installateur was inmiddels failliet en het bouwbedrijf probeerde tijd te rekken tot de garantietermijn was afgelopen. Uiteindelijk besloot de klant de installatie aan te passen met een betere verdeling over groepen. De verlichting? Die moest helaas opnieuw geplaatst worden. Gelukkig zat er nog garantie op de armaturen. 

Een partij die alles weet

Dit hebben we meer dan eens aan de hand gehad. Uiteindelijk komt het goed, maar het kost veel geld. De oplossing is eenvoudig; betrek bij nieuwbouwplannen één partij die alles weet van slimme LED-verlichting. Niet voor niets produceren, leveren, installeren en onderhouden wij onze LED-verlichting het liefste zelf. Dat scheelt een hoop ergernis en bovenal veel geld. 

Wij zien eventuele problemen die kunnen ontstaan rondom verlichting als ons probleem en lossen die ook voor u op. Wilt u ook liever één contactpersoon voor al uw verlichting.
Neem dan contact op met Aad Koudijs via aad@pre-lite.nl of bel +31(088) 2366050, mobiel 0653-730173

Productie, installatie en onderhoud via Pre-Lite, heel vanzelfsprekend!

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.