Verzekeren wat goed voor u is

Het verzekeren van uw appartementengebouw is belangrijk. Maar wat voor verzekering?

Geplaatst door: J & M VvE Beheer B.V.

En welke verzekering biedt de juiste dekking. Door de bomen ziet u vaak het bos niet meer. J&M Verzekeringen biedt u de helpende hand. Een onafhankelijke hand wel te verstaan die ook nog eens valt binnen onze standaard dienstverlening.

De juiste verzekering voor de juiste dekking

Samen met u stellen we vast welke risico’s er zijn die we moeten verzekeren. Vervolgens analyseren wij de volledigheid van de huidige polis die uw VvE momenteel heeft. We adviseren uw VvE over het totale verzekeringspakket en vragen vergelijkende offertes bij verschillende verzekeraars aan. In dit verband is het goed om te weten dat J&M VvE Verzekeringen een onafhankelijke partij is. Wij hebben geen banden met toeleveranciers of verzekeringsmaatschappijen maar gebruiken onze onafhankelijke positie uiteraard wel om scherpe aanbiedingen af te dwingen. In uw voordeel uiteraard.

En als er iets aan de hand is…

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren waardoor u beroep op de verzekering moet doen, dan begeleiden en bemiddelen wij u in het schadetraject. Zo bewaken en keuren wij bijvoorbeeld de volledigheid en geldigheid van taxaties.

Heeft u vragen over de dienstverlening van J&M Verzekeringen? Neem dan vandaag nog contact met ons.

https://vvebeheer.net/contact/

Vergunningsnummer 12043828

Aansluitingsnummer 300.016298

Bedrijvengids Geplaatst door
J & M  VvE Beheer B.V.

J & M VvE Beheer B.V.

Heliumstraat 64, 2718 SL  Zoetermeer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.