Video Deurbel: de Skybell

De Skybell Video deurbel is een deurbel, videocamera en intercom in een. Belt er iemand aan, dan kunt u op afstand live mee kijken wie er voor de deur staat. Dankzij de ingebouwde microfoon en speaker kunt u praten met uw gast. Zo bepaalt u zelf of u open

Geplaatst door: Zo Veilig.

Altijd zien wie er voor de voordeur staat?

Zit u net lekker op de bank, gaat de deurbel. Buiten is het donker en u verwacht geen bezoek. Open doen, of niet? Hoe heerlijk zou het zijn als u op uw smartphone kunt zien wie er voor de deur staat? Het kan door middel van de Skybell Video Deurbel van Zo Veilig. Zodra er iemand aanbelt, verschijnt er een pushbericht op uw telefoon. Dankzij de video camera in de deurbel kunt u zien wie er aanbelt. Is het geen bekende? Start dan de intercom om te vragen wat uw gast komt doen. U bepaalt zelf of u de deur opendoet, of gewoon lekker op de bank blijft zitten.

Hoe werkt de Skybell Video Deurbel?

De Skybell werkt via wifi. Via de ingebouwde videocamera kunt u overal ter wereld zien wie er voor de deur staat. De bel is eenvoudig te bedienen via onze app, geschikt voor zowel android als apple. Via deze app kunt u dankzij de microfoon en speaker eveneens communiceren met uw gast, ook wanneer u niet thuis bent. Daarnaast kunt u via de app instellen wanneer u wilt dat de videodeurbel filmt (bijvoorbeeld bij beweging) en worden deze beelden opgeslagen. Extra voordeel: onze geavanceerde video deurbel is in HD en heeft een groothoeklens voor een duidelijk en breed beeld. Heeft u een beltoon die u graag wilt behouden? Geen probleem: de video deurbel werkt gewoon met de huidige beltoon!

Waarom leveren wij de Skybell Video Deurbel met een abonnement?

De kosten voor de Skybell Video Deurbel zijn eenmalig €199,-. Daarnaast betaalt u maandelijks een bedrag van €3,50. Dit bedrag is niet alleen zodat u de videodeurbel eenvoudig kunt bedienen via onze app, maar ook om ervoor te zorgen dat uw beelden veilig staan. Cybercriminelen maken geen schijn van kans om toegang te krijgen tot uw app en beelden doordat wij non-stop zorgen voor de juiste beveiliging. U bent te allen tijde beschermd tegen aanvallen van buitenaf. 

De Skybell Video Deurbel in het kort
 

  • HD beeldkwaliteit
  • Nachtvisie
  • Afmetingen: 12.1 x 3.6 x 2.5 cm
  • Bewegingsdetectie tot 9 meter
  • Werkt met huidige beltoon
Bedrijvengids Geplaatst door
Zo Veilig.

Zo Veilig.

Xenonstraat 71, 1362 GG  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.