Video en intercom

Video en intercom is speciaal gemaakt voor extra wooncomfort voor zowel huurders als woningmanagers door middel van de modernste technologie.

Door de allernieuwste toegangstechnologie is er geen software nodig dankzij de plug-and-play technologie. Dit bespaart enorm veel tijd en geld als het gaat om installatie- en onderhoudstijd. Daarnaast zijn onze video en intercoms ook nog een vandalismebestendig, toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

Nuttige functies voor elke woning
De V4 video en intercom heeft verschillende functies zoals een onzichtbare camera en toegang tot een beveiligd beheersysteem. De onzichtbare camera biedt extra veiligheid aan zowel de beheerders van het pand als de huurders ervan. Daarnaast zijn er geen handsets nodig. De camera is heeft haarscherp beeld, waardoor u duidelijk kunt zien wie er rond- of voor uw pand staat.

De huurders kunnen ook hun toegang tot hun woning eenvoudig controleren dankzij het gebruiksvriendelijke scroll-systeem op hun smartphone of tablet. Daarnaast heeft de video en intercom als voordeel dat het een lange levensduur heeft en is het ook nog eens vandaalbestendig, dankzij het slimme ontwerp. De beheerders van het pand hebben een real-time overzicht waar zij kunnen zien welke sleutels zich waar bevinden. Ook kunnen zij een waarschuwing geven wanneer een gekopieerde sleutelhanger wordt gebruikt. Hierdoor zijn de huizen van de bewoners extra veilig, doordat er niet zomaar kan worden ingebroken met een vervalste sleutel.


Dankzij de camera kunt u van te voren ook zien wie er voor de deur staat. Dit is erg voordelig in het geval dat u de deur liever niet open doet. Zo kunt u voorkomen dat u de deur opent voor een deur-aan-deur verkoper of andere ongewenste bezoekers. Daarnaast kunt u ook zien of er juist wel gewenst bezoek is, zoals de postbezorger of familie/vrienden. Met een combinatie van video en intercom kunt u eenvoudig bezoekers beantwoorden door de knop in te drukken van de intercom. Hierdoor kunt u zelf weten of u wilt laten merken of u thuis bent. U voorkomt erdoor onnodige gesprekken en kunt u genieten van een vrije avond. Daarnaast is het installeren van onze intratone draadloze video- en intercomsysteem eenvoudiger, doordat er geen kabels moeten worden geplaatst. Dankzij ons draadloze video- en intercomsysteem, ervaren de bewoners geen overlast van de installatie ervan. Hierdoor is de intratone video- en intercomsysteem een veilige en voordelige oplossing.

https://lockwell.nl/contact/

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Lockwell-Custos Security Systems BV

Lockwell-Custos Security Systems BV

Vogelkersberg 3 C, 3755 BN  Eemnes

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.