Vier dakluiken op appartementencomplex

Rustig wonen in het groen, het kan in de Thamenhof in Uithoorn. Dit unieke woongebied op het voormalige bedrijventerrein tussen de Vuurlijn en Koningin Máximalaan biedt 127 huurappartementen en twee vrijesectorkoopwoningen in een vrij toegankelijk park.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op de daken van de complexen komen zonnepanelen en andere installaties. Voor een veilige toegang tot deze systemen koos Expo Vastgoed Ontwikkeling voor vier dakluiken van Gorter.

Over de dakluiken
Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onder meer onderhoudswerkzaamheden en bieden toegang tot koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op het dak. De RHT-dakluiken die zijn  toegepast in dit project zijn volledig thermisch gescheiden en kennen een bewezen hoge isolatiewaarde. Deze kenmerken maken het dakluik uniek in zijn soort. Het dakluik is vanuit de werkruimte gemakkelijk te bereiken middels de meegeleverde opsteekladder. Deze ladder is, afhankelijk van de verdiepingshoogte, leverbaar in een enkelvoudig, twee- of driedelige uitvoering. Deze ladder wordt standaard geleverd met ophangbeugels voor het weghangen van de ladder wanneer deze niet in gebruik is.

Dit dakluik is uitermate geschikt voor duurzame bouw
Omdat moderne daken zeer goed geïsoleerd zijn, is de dakdoorgang vaak de zwakste schakel. Tenzij deze een hoog isolatieniveau kent en geen warmtebruggen heeft. Het RHTdakluik van Gorter voldoet aan deze eisen. Wilt u nog een stapje verder? Het Gorter RHTEP dakluik heeft zelfs een isolatiewaarde van Uw = 0,198 W/(m².K).

Meer (prijs)informatie over de toegepaste dakluiken vindt u achter deze link. Direct een offerte op maat aanvragen? Dat kan hier.‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.