Vluchtwegroute controle

Het volgen van regels is niet genoeg om uw pand brandveilig te houden. Wie brand wil voorkomen, moet in scenario’s denken. Daarom toetsen wij uw gebouw niet alleen preventief aan de huidige brandveiligheidseisen.

Geplaatst door: Deap Bouwvisie

‎Bij brandveiligheid moeten wij altijd een afweging maken welke mate van risico acceptabel zijn.

‎Gezien het feit dat er een gemeenschappelijk belang geldt op het gebied van brandveiligheid, moeten er diverse zaken goed in orde zijn. “Aan welke regelgeving moet ons gebouw dan voldoen?” Dat hangt samen met meerdere factoren: gebruiksfunctie(s), bouwjaar, bouwvergunning wel/niet aanwezig, verbouwingen enz. Wanneer een gebouw voldoet aan het bouwbesluit, is dit nog geen garantie dat het gebouw veilig is. Om een gebouw zo veel mogelijk brandveilig te krijgen, dient een organisatie de volgende zaken (BIO maatregelen) goed te regelen: Bouwkundige voorzieningen (bijv. uitvoering deurconstructies, brandscheidingen), installatietechnische voorzieningen (bijv. blusmiddelen, vluchtrouteaanduiding) en organisatorische maatregelen (vluchtwegen/nooduitgangen). Om de eventuele problemen in een gebouw te tackelen is een opname op locatie noodzakelijk.

https://deapbv.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Deap Bouwvisie

Deap Bouwvisie

Gyroscoopweg 25, 1042AC  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.