Vocht in de kruipruimte

Verlies van wooncomfort, vocht en schimmelproblemen, ongedierte, gezondheidsschade en constructieproblemen? Vocht in de kruipruimte is vaak de grootste boosdoener.

Geplaatst door: Van Lierop

Als specialistische partner voor o.a. woningcorporaties, onderhoudsbedrijven en VvE's, brengt Van Lierop de onderhoudsstatus van woning(en) in beeld. Naast complete kruipruimterenovaties verzorgen wij ook (planmatig) reparaties- en mutatieonderhoud. Bij ons staat goede communicatie met bewoners centraal en onze korte lijnen, vakbekwaamheid en flexibiliteit maken ons tot een fijne partner bij zowel grootschalige als kleine renovaties.


Voor bodemisolatie maken we altijd gebruik van de isolatieproducten ISOCHIPS® en ISOPARELS®. Deze producten besparen energie en reduceren de CO2-uitstoot. Ze verlagen de luchtvochtigheid in de kruipruimte en in de bovenliggende woning. Een droge kruipruimte voorkomt houtrot, zwamproblemen en betekent behoud van de constructie en meer wooncomfort voor jou als bewoner.

Als een vloer ernstig beschadigd is, bijvoorbeeld door zwamaantasting of vocht, vervangen wij geheel of gedeeltelijk. Dit doen we met hout of een geïsoleerde renovatie-systeemvloer. Beide vloeren zijn ideaal voor zowel kleinschalige als grootschalige renovatie.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Van Lierop

Van Lierop

Koperweg 31, 2401 LH  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.