VVE DE SWAENENBLOEM HUISSEN

BURGERHOUT OMBOUW CLV

GUTS Installatietechniek B.V. heeft begin april 2023 in opdracht van Vve de Swaenenbloem de rookgaskanaal renovatie verzorgd bij VvE de Swaenenbloem te Huissen. Wij hebben hier een bestaand CLV systeem omgebouwd naar 3 individuele rookgaskanalen.

''Op 5 april heeft de firma GUTS Installatietechniek B.V. de renovatie van het rookgasafvoerkanaal in mijn appartement en de onderliggende woningen naar volle tevredenheid afgerond. De werkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd door de medewerkers van GUTS.

Deze renovatie was er een van een lange adem en daar waar niemand bewoog, kon gelukkig door het meedenken van de heer Egelmeer een nieuwe ketel worden geplaatst in mijn appartement voor aanvang van de renovatiewerkzaamheden.''

Wij danken VvE de Swaenbloem voor het prettige ontvangst, de fijne samenwerking en uiteraard voor hun vertrouwen in GUTS Installatietechniek. Uiteraard hopen wij binnenkort ook nog de rest van de kanalen om te mogen bouwen. 

Bedrijvengids Geplaatst door
GUTS Installatietechniek B.V.

GUTS Installatietechniek B.V.

Mijlstraat 20, 5281 LL  Boxtel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.