..........
shadow_fix

Onderhoudsabonnement

Gespecialiseerde dienst ter voorkoming en behandelling van houtaantastende insecten, zwam en vocht in monumentale panden met een jaarlijkse inspectie.

Onderhoudsabonnement voor uw monument

Het is belangrijk om al het bereikbare hout- en muurwerk van een (monumentaal)object, periodiek deskundig te laten inspecteren. Aan de hand van een onderhoudsabonnement signaleren wij al meer dan 55 jaar, jaarlijks tijdig aantasting en gebreken voor u. Hiermee voorkomt u vervolgschade en dit geeft zekerheid dat uw vastgoed in goede conditie blijft. Onze gediplomeerde bestrijdingstechnici hebben de uitrusting om tevens lastig bereikbare plaatsen te onderzoeken. Wij zoeken tijdens onze inspecties naar aantastingen door houtinsecten, schimmels en vocht en rapporteren u uitgebreid over onze bevindingen en adviseren u over de oplossingen. Wij kaarten tevens andere gebreken aan in onze rapportage zoals lekkage, schade en enstige vervuiling.

Een onderhoudsabonnement bestaat uit een jaarlijks terugkerende inspectie voor een vast bedrag. Binnen deze abonnementsvorm kunt u zelf een keuze maken voor welk bedrag onze inspecteur direct ter plaatse aantasting voor u mag behandelen. Deze constructie voorkomt extra kosten in verband met uitbreiding van aantasting en voorrijkosten voor een herhaalbezoek. Voor aantasting boven het door u aangegeven bedrag, ontvangt u vooraf een offerte voor behandeling.

Wij informeren u graag verder of vraag vrijblijvend een onderhoudsaanbieding aan.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • De effecten van een vochtig huis

  overlast

  De meeste mensen letten niet zo op de luchtvochtigheid in huis. Ze merken pas dat er iets misgaat als het eigenlijk al te laat is.

 • TimmerSelekt Groep

  entree

  De TimmerSelekt Groep bestaat uit elf timmerfabrieken en een deurenfabrikant die zich samen ten doel hebben gesteld de kwaliteit van hun houten ramen, deuren en kozijnen te optimaliseren.

 • De daken op!

  dak

  Normaal gesproken gaat het dak van een appartementencomplex een fink aantal jaren mee. Goed onderhoud is echter wel noodzakelijk. Een jaarlijkse dakinspectie zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Bouwkundige keuringen

  mjop

  Naast het exclusieve gebruiksrecht van het appartement is de appartementseigenaar tevens mede-eigenaar en dus medeverantwoordelijk voor het hele gebouw. Elke appartementseigenaar is verplicht om samen met de andere appartementseigenaren het gebouw te onde

 • 6 x impressies van de allermooiste trappen voor in je appartement

  trappen

  En hoe je de mooiste traprenovaties in appartementencomplexen zelf kunt realiseren.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam