..........
shadow_fix

EPDM antislip bekleding

De EPDM galerij/-balkonbekleding bestaat uit een hoogwaardige EPDM Rubbertegels. EPDM rubber is een nieuw kleurrecht synthetisch rubber. Synthetisch rubber is verkrijgbaar in diverse RAL -kleuren.

Opplusvloer - PAM

Voor het ophogen van galerijen en balkons ( opplussen ) heeft Pam nu naast haar afwerkring met weerbestendig buitentapijt inmiddels ook een afwerking met EPDM rubber

De beproefde Pam Systeem Constructie wordt dan voorzien van een rubberen bedekking. De rubbermat is 1,5 cm. dik waarvan de bovenste 5 mm. bestaat uit duurzaam EPDM granulaat. De EPDM laag is in verschillende kleur combinaties te verkrijgen. De afwerking is poreus en dus blijft (regen) water niet als plas achter. De rubberen bedekking geeft een fraai gezicht, wat zich van het tapijt onderscheid door een wat meer bouwkundige uitstraling. De EPDM toplaag is door-en-door gekleurd waardoor slijtage geen invloed heeft op de kleur. Langs de woningzijde wordt veelal met een gootrooster gewerkt.

De uitvoering met buitentapijt blijft gewoon leverbaar en is nog steeds de meest gekozen afwerking. De afwerking met buitentapijt en de afwerking met EPDM rubber zijn beiden getest op brandwerendheid en stroefheid en voldoen in alle gevallen meer dan ruimschoots.

Voor beide afwerkingen geldt dat de afwerking in verschillende kleuren te leveren is.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Warm en veilig stoken

  verwarming

  Het stookseizoen is begonnen, de cv-ketels draaien volop. Om het binnenshuis warm én gezond te houden is periodiek onderhoud van de cv-installatie en rookgasafvoer noodzakelijk.

 • VBR: alles van waarde moet onderhouden worden

  balkon

  De VBR (Vereniging van Gecertificeerde BetonReparatiebedrijven) staat voor brancheontwikkeling met de thema's: meerwaarde, duurzaamheid, kennis en kwaliteit. Het zijn begrippen van deze tijd waaraan de VBR daadwerkelijk inhoud geeft!

 • Preventief onderhoud

  bouwtechniek

  Waarom nu investeren later loont.

 • Kiezen voor totaal onderhoud

  mjop

  Regelmatig komt in Appartement & Eigenaar het onderhoud van het complex aan bod. Er zijn diverse manieren en partijen die het onderhoud kunnen regelen. In deze editie nemen we het totaalonderhoud onderhoud onder de loep.

 • Investeren als VvE: waarom? En vooral hoe?

  lenen

  Waarom is blijven investeren in zowel het onderhoud als vernieuwing nou zo belangrijk? En wat zijn de mogelijkheden? Zijn er slimme manieren om met minder, meer resultaat te behalen? Appartement & Eigenaar zocht het uit.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

PAM galerij-en balkonverhoging B.V.

Klik hier voor meer info bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam