Gerelateerde suggesties:

EPDM antislip bekleding

De EPDM galerij/-balkonbekleding bestaat uit een hoogwaardige EPDM Rubbertegels. EPDM rubber is een nieuw kleurrecht synthetisch rubber. Synthetisch rubber is verkrijgbaar in diverse RAL -kleuren.
LEES VERDER

Opplusvloer - PAM

Voor het ophogen van galerijen en balkons ( opplussen ) heeft Pam nu naast haar afwerkring met weerbestendig buitentapijt inmiddels ook een afwerking met EPDM rubber

De beproefde Pam Systeem Constructie wordt dan voorzien van een rubberen bedekking. De rubbermat is 1,5 cm. dik waarvan de bovenste 5 mm. bestaat uit duurzaam EPDM granulaat. De EPDM laag is in verschillende kleur combinaties te verkrijgen. De afwerking is poreus en dus blijft (regen) water niet als plas achter. De rubberen bedekking geeft een fraai gezicht, wat zich van het tapijt onderscheid door een wat meer bouwkundige uitstraling. De EPDM toplaag is door-en-door gekleurd waardoor slijtage geen invloed heeft op de kleur. Langs de woningzijde wordt veelal met een gootrooster gewerkt.

De uitvoering met buitentapijt blijft gewoon leverbaar en is nog steeds de meest gekozen afwerking. De afwerking met buitentapijt en de afwerking met EPDM rubber zijn beiden getest op brandwerendheid en stroefheid en voldoen in alle gevallen meer dan ruimschoots.

Voor beide afwerkingen geldt dat de afwerking in verschillende kleuren te leveren is.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

PAM galerij-en balkonverhoging B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen