..........
shadow_fix

Droge kruipruimte

Gespecialiseerd in (seriematige)kruipruimte onderhoud/renovatie voor corporaties, renovatie-aannemers, gemeente, vastgoedbeheerders, VVE's en particulieren.

Kruipruimte renovatie

De kruipruimte is de ruimte tussen de bouwgrond en de begane grond vloer. Deze ruimte zorgt voor afvoer van waterdamp en bodemgassen naar buiten. Regelmatig komt in de kruipruimte vochtoverlast voor. Door overmatig vocht kunnen diverse problemen ontstaan, zoals zwamaantasting (houtrot) in de begane grondvloer.
Een droge kruipruimte betekent het behoud van de constructie en energiebesparing door goede isolatiewaarden. Van Lierop maakt uw woning weer vanaf de bodem gezond met zwam- en houtinsectenbestrijding, ventilatieverbetering, optrekkend vochtbestrijding, zandaanvulling, kruipruimte isolatie en vloerherstel.

Voor meer informatie of een vrijblijvende inspectie verwijzen wij naar www.vanlierop.nl 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • De effecten van een vochtig huis

  overlast

  De meeste mensen letten niet zo op de luchtvochtigheid in huis. Ze merken pas dat er iets misgaat als het eigenlijk al te laat is.

 • Uw gevel als nieuw

  gevel

  Als we om ons heen kijken, zien we veel grauwe gebouwen. We zijn hier zelfs vertrouwd mee geraakt.

 • Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk

  energie

  Verbouwen is aantrekkelijker geworden door financiƫle steun van de overheid voor energiebesparing. Een bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

 • Na-isolatie

  energie

  In een volledig ongeĆÆsoleerde woning verdwijnt meer dan de helft van de aangevoerde energie door de 'schil' van de woning naar buiten. Na-isolatie is dan ook van het grootste belang.

 • VBR: alles van waarde moet onderhouden worden

  balkon

  De VBR (Vereniging van Gecertificeerde BetonReparatiebedrijven) staat voor brancheontwikkeling met de thema's: meerwaarde, duurzaamheid, kennis en kwaliteit. Het zijn begrippen van deze tijd waaraan de VBR daadwerkelijk inhoud geeft!

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam