Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

BUVA PRESETS, FAALKOSTEN

01 februari 2018
BUVA heeft, als ontwikkelaar en leverancier,met succes een enorme verscheidenheid aan hang- en sluitwerk producten voor ramen en deuren op de markt gebracht
LEES VERDER

FAALKOSTEN NUL

BUVA heeft, als ontwikkelaar en leverancier, met succes een enorme verscheidenheid aan hang- en sluitwerk producten voor ramen en deuren op de markt gebracht. Ieder product onderscheidt zich door specifieke kenmerken op het gebied van techniek, verwerking, instel- mogelijkheden, onderhoud en gebruiksgemak. Voor alle producten geldt de vertrouwde kwaliteit, het sterk logistieke proces en de klantgerichte BUVA organisatie.

Om het maken van keuzes uit het uitgebreide hang- en sluitwerk assortiment te vereenvoudigen heeft BUVA een drietal voorselecties, zogenaamde PreSets gemaakt. Iedere PreSet bevat een compleet hang- en sluitwerk productenpakket voor alle gangbare raam- en deurtypen. Bij de voorselectie is de functionaliteit en prestatie van de producten als uitgangspunt genomen.

BUVA BASIC - bewezen techniek en kwaliteit

In de PreSet Basic is het bekende BUVA hang- en sluitwerk opgenomen die stuk voor stuk hun waarde in de Nederlandse bouwpraktijk hebben bewezen. Robuust, eenvoudig te bedienen en veelal nastelbaar om de toegestane bouwtoleranties op te vangen. Daarnaast zijn de producten standaard inbraakwerend en voorzien van een universele maatvoering.

BUVA TOTAL CONTROL - volledige en blijvende controle

De PreSet Total Control kenmerkt zich door een groot aantal bedieningsvarianten en de volledige nastelbaarheid van de hang- en sluitzijde van ramen en deuren. Hiermee zijn nagenoeg alle in de praktijk voorkomende bouwtoleranties op te vangen en worden de faalkosten geminimaliseerd.

BUVA FULL PROOF - zelfstellend en corrigerend

De top van de BUVA producten is opgenomen in PreSet Full Proof. Geschikt voor alle seizoenen en het opvangen van nagenoeg alle in de praktijk voorkomende bouwtoleranties zonder dat de beheerder of bewoner hoeft na te stellen. Faalkosten worden gereduceert tot nul en naloopwerk op de bouw is niet meer nodig. Verder maken het blijvend bedieningsgemak en de uitstekende prestaties op het gebied van wind en waterdichtheid deze PreSet uniek.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

BUVA homecare systemen
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES