..........
shadow_fix

Fundamentsafdichting

Het fundament van uw woning en het metselwerk daar vlak boven, is niet (meer) in staat is om de inwerking van vocht te weerstaan. Wij lossen dit voor u op.

Vochtige muren

Muren die langdurig vochtig zijn en blijven geven allerlei problemen. De luchtvochtigheidsgraad in de verblijfsruimtes stijgt en er bestaat kans op oppervlakteschimmel. Een "klam" gevoel leidt tot het hoger zetten van de thermostaat van de kachel waardoor uw energieverbruik onnodig hoog wordt. Voor de constructie van uw woning is het ook slecht. Wanneer u een houten vloer hebt loopt u grote kans op zwamvorming. De vloerbalken liggen opgelegd in een constant vochtige muur, wat uiteindelijk leidt tot een verzwamde vloer en muur.

Oorzaken van vochtige muren

Wanneer een muur constant nat is moet er goed worden onderzocht wat de vochtbron is. Er kan constant water in de kruipruimte staan als gevolg van een hoger grondwaterstand of een lekkage van leidingen of afvoeren. Het kan ook zijn dat vocht zijdelings, van onder het maaiveld, de muur binnendringt. In tegenstelling tot optrekkend vocht, waartegen Van Lierop een vochtwerende barrière aanbrengt, moeten we ons bij zijdelings indringend vocht richten op het fundament.

Fundamentafdichting

Het kan zijn dat het fundament van uw woning en het metselwerk daar vlak boven, niet (meer) in staat is om de inwerking van vocht te weerstaan. Als oplossing hiervoor brengt Van Lierop een elastische bitumencoating aan tegen de buitenmuur en de fundering. Deze waterkerende laag helpt de muur het zijdelings indringende vocht te weerstaan en krijgt het achter- en bovengelegen muurwerk de gelegenheid om te drogen. Dit is beter voor u en uw woning.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Vocht: vijand in huis

  overlast

  Vocht is zonder enige twijfel de grootste vijand van elk gebouw, ongeacht of het een oud of nieuw pand betreft.

 • Uw gevel als nieuw

  gevel

  Als we om ons heen kijken, zien we veel grauwe gebouwen. We zijn hier zelfs vertrouwd mee geraakt.

 • De strijd tegen legionella

  overlast

  Schoon of besmet water, met het blote oog kunnen we het niet van elkaar onderscheiden. Toch willen we graag zekerheid over de kwaliteit van water.

 • Alle duiven op de Dam...

  ongedierte

  Duiven kunnen behoorlijke problemen veroorzaken. Gelukkig zijn er middelen die gebruikt kunnen worden om die overlast te minimaliseren.

 • Kraanwater

  energie

  Schoon drinkwater. Om mee te douchen, op te drinken, het toilet mee door te spoelen, kleding in te wassen... Begane grond, de tiende verdieping, het maakt niet uit, we draaien de kraan open en er is water. Maar waar komt dat eigenlijk vandaan?

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam