Houtengewelf

Inspectieabonnementen Welke abonnementsvorm het meest voor u geschikt is laat zich o.a. bepalen door de omvang van de uitgevoerde behandeling.

Geplaatst door: Van Lierop

Garantieabonnement

Inspectievorm incl. kosteloze behandeling van eventueel aangetroffen aantasting. Aansluitend volgt een schriftelijke rapportage van de status van al het hout- en/of muurwerk. Een garantieabonnement is alleen af te sluiten voor de duur van de garantieperiode. Tevens dient al het hout- en/of muurwerk door Van Lierop te zijn behandeld.

Onderhoudsabonnement

Inspectievorm incl. behandeling van eventueel aangetroffen aantasting. Aansluitend volgt een schriftelijke rapportage van de status van al het hout- en/of muurwerk. Een onderhoudsabonnement is alleen af te sluiten indien het hout- en/of muurwerk plaatselijk of geheel door Van Lierop is behandeld.

Inspectieabonnement

Inspectievorm incl. schriftelijke rapportage van al het hout- en muurwerk. In het abonnement kan worden gespecificeerd of het gehele object of delen ervan aan een jaarlijkse inspectie on-derhevig zijn. In het geval een aantasting wordt geconstateerd ontvangt u vooraf een offerte voor behandeling. In sommige gevallen verdiend het de aanbeveling te bepalen tot welk bedrag De Houtarts direct in regie mag behandelen. Extravoorrijkosten kunnen zo worden voorkomen. Een inspectieabonnement is alleen af te sluiten indien het hout- en/of muurwerk niet of plaatse-lijk is behandeld.

Bedrijvengids Geplaatst door
Van Lierop

Van Lierop

Koperweg 31, 2401 LH  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.