..........
shadow_fix

Houtengewelf

Inspectieabonnementen Welke abonnementsvorm het meest voor u geschikt is laat zich o.a. bepalen door de omvang van de uitgevoerde behandeling.

Garantieabonnement

Inspectievorm incl. kosteloze behandeling van eventueel aangetroffen aantasting. Aansluitend volgt een schriftelijke rapportage van de status van al het hout- en/of muurwerk. Een garantieabonnement is alleen af te sluiten voor de duur van de garantieperiode. Tevens dient al het hout- en/of muurwerk door Van Lierop te zijn behandeld.

Onderhoudsabonnement

Inspectievorm incl. behandeling van eventueel aangetroffen aantasting. Aansluitend volgt een schriftelijke rapportage van de status van al het hout- en/of muurwerk. Een onderhoudsabonnement is alleen af te sluiten indien het hout- en/of muurwerk plaatselijk of geheel door Van Lierop is behandeld.

Inspectieabonnement

Inspectievorm incl. schriftelijke rapportage van al het hout- en muurwerk. In het abonnement kan worden gespecificeerd of het gehele object of delen ervan aan een jaarlijkse inspectie on-derhevig zijn. In het geval een aantasting wordt geconstateerd ontvangt u vooraf een offerte voor behandeling. In sommige gevallen verdiend het de aanbeveling te bepalen tot welk bedrag De Houtarts direct in regie mag behandelen. Extravoorrijkosten kunnen zo worden voorkomen. Een inspectieabonnement is alleen af te sluiten indien het hout- en/of muurwerk niet of plaatse-lijk is behandeld.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam