Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Houtengewelf

01 februari 2018
Inspectieabonnementen Welke abonnementsvorm het meest voor u geschikt is laat zich o.a. bepalen door de omvang van de uitgevoerde behandeling.
LEES VERDER

Garantieabonnement

Inspectievorm incl. kosteloze behandeling van eventueel aangetroffen aantasting. Aansluitend volgt een schriftelijke rapportage van de status van al het hout- en/of muurwerk. Een garantieabonnement is alleen af te sluiten voor de duur van de garantieperiode. Tevens dient al het hout- en/of muurwerk door Van Lierop te zijn behandeld.

Onderhoudsabonnement

Inspectievorm incl. behandeling van eventueel aangetroffen aantasting. Aansluitend volgt een schriftelijke rapportage van de status van al het hout- en/of muurwerk. Een onderhoudsabonnement is alleen af te sluiten indien het hout- en/of muurwerk plaatselijk of geheel door Van Lierop is behandeld.

Inspectieabonnement

Inspectievorm incl. schriftelijke rapportage van al het hout- en muurwerk. In het abonnement kan worden gespecificeerd of het gehele object of delen ervan aan een jaarlijkse inspectie on-derhevig zijn. In het geval een aantasting wordt geconstateerd ontvangt u vooraf een offerte voor behandeling. In sommige gevallen verdiend het de aanbeveling te bepalen tot welk bedrag De Houtarts direct in regie mag behandelen. Extravoorrijkosten kunnen zo worden voorkomen. Een inspectieabonnement is alleen af te sluiten indien het hout- en/of muurwerk niet of plaatse-lijk is behandeld.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Van Lierop
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES