DAKRAAMROLLUIK

WERSO, HET EERSTE DAKRAAMROLLUIK DAT OP ELK DAKRAAM PAST. (MAATWERK) Veel huizenbezitters gebruiken de zolder als uitbreiding van het woonoppervlak.

Geplaatst door: ROMA Benelux BV

DAKRAAMROLLUIK

Het is een dakraamrolluik, dat behalve op Velux en Roto dakramen op elke type dakraam toepasbaar is. Ze kunnen namelijk volledig op maat geproduceerd worden. Uiteraard worden er maximale maten gehanteerd voor dit systeem. Ook het standaard WERSO rolluik is erg uniek. Het wordt standaard door een 220 Volt motor aangedreven met een draadloze besturing van het merk Elero of Somfy. Dit zorgt ervoor dat het rolluik een stuk stiller wordt, terwijl collega’s meestal met een 24 Volt motor werken welke behoorlijk luidruchtig zijn.

Roma biedt dus naast de standaard rolluik ook een speciale uitvoering die werkt op zonne-energie. Deze zogenoemde ‘Solar’ uitvoering wordt gevoed door de zon en heeft daardoor geen stroomaansluiting nodig. Bovendien is het rolluik niet alleen in de standaard kleuren van Velux en Roto verkrijgbaar, maar in elke RAL-kleur.

Bedrijvengids Geplaatst door
ROMA Benelux BV

ROMA Benelux BV

Campagneweg 9, 4761 RM  ZEVENBERGEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.