Dakrenovatie

Renovatie is maatwerk. Dat geldt zeker bij monumentale panden. Kwaliteit is een absoluut vereiste. Steeds vaker weten opdrachtgevers ons te vinden.

Geplaatst door: Dak Techniek Holland B.V.

MONUMENTALE RENOVATIE

Ouderdom en achterstallig onderhoud laten ongewenste sporen na. De vorst, regen, wind, warmte en kou werken in op uw huis en kunnen ernstige problemen veroorzaken. Zowel op de korte als de lange termijn en vaak zonder dat u het zelf door heeft.
Gebreken aan uw dak zijn uiterst vervelend en hardnekkig. Een lekkende goot leidt tot houtrot waarbij uw dure houten goot volledig moet worden vervangen. Een lekkage aan uw dak tast de onderconstructie aan. Ook nemen oude pannen teveel vocht op, waardoor het klam en vochtig wordt in huis. Bij vorst breken de pannen en komen er scheuren in het huis. De isolatie van de woning wordt hierdoor ernstig aangetast. Kou, vocht en wind vinden hun weg naar binnen en de warmte ontsnapt via de spleten en scheuren van uw woning. Er ontstaat schimmel, de muren slaan door en het schilderwerk wordt ernstig beschadigd. Allemaal het gevolg van een slecht onderhouden dak.
Vaak ontstaan dit soort problemen zonder dat u er erg in heeft. Zo kunnen de voegen van uw schoorsteen slecht of versleten zijn en sijpelt er water ongemerkt naar binnen. De gevolgen hiervan merkt u pas als het kwaad reeds geschiedt is. Het water dat via uw zolder geleidelijk zijn weg vindt kan leiden tot gevaarlijke situaties en schade veroorzaken aan uw persoonlijke bezittingen.

Dak renovatie helpt

Dak renovatie is van tijd tot tijd noodzakelijk. Er zijn veel problemen waar alle daken vroeg of laat mee te maken krijgen: lekkages, vervuiling, kapot loodwerk. Door u dak te laten renoveren voorkomt u lekkages en ernstige schade. Door middel van dakrenovatie verlengen we de levensduur van ieder dak.
Door u dak te laten renoveren voorkomt u lekkages en ernstige schade. Door middel van dakrenovatie verlengen we de levensduur van ieder dak. U bespaart kosten wanneer u op tijd uw dak laat renoveren en isoleren om zo uw kostbare bezit tegen weer en wind te beschermen. Wij van Dak Techniek Holland komen bij u thuis voor een gratis dak inspectie, zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Bedrijvengids Geplaatst door
Dak Techniek Holland B.V.

Dak Techniek Holland B.V.

Griendaak 8, 3371 KH  HARDINXVELD-GIESSENDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.