Dakgoot rooster

Dakgootbescherming is een aluminium rooster waarop bladeren met takjes blijven liggen, waardoor het regenwater snel afgevoerd kan worden.

Geplaatst door: Dakgootpreventie

Onderhoudsvrije dakgoten

Dakgootbescherming, voorkom lekkage en bespaar op onderhoud

Dakgootbescherming van Dakgootpreventie is een super slim en innovatief concept. Met en rooster op uw dakgoot voorkomt u verstoppingen door toedoen van bladeren, takjes nesten, mos en dergelijke. Uw verzekeringsmaatschappij stelt inmiddels hoge eisen aan uw gebouw onderhoud en stelt dat, wanneer u het kunt voorkomen u vaak niets uitgekeerd krijgt. Verder beschermt u uw kostbare goten tegen corrosie door rottingsprocessen van bijvoorbeeld eikenbladeren.

Dakgootbeschermer: Nooit meer een verstopte dakgoot

Met de dakgootbeschermer van Dakgootpreventie heeft u nooit meer uw regenpijp of dakgoot verstopt. U hoeft niet meer zelf de ladder op of een onderhoudsbedrijf te bellen voor het schoonmaken van uw dakgoten. Ook beperkt u hiermee de kans op lekkage tot een minimum.

Minimale onderhoudskosten door Dakgootpreventie

Met dakgootbescherming van Dakgootpreventie hebt u minimale kosten van onderhoud aan uw dakgoten. Zuren uit rottende bladeren kunnen het zink, koper, aluminium, kunststof of polyester van uw dakgoten aantasten. Vooral eikenblad is een beruchte vijand van uw dakgoot.

Bescherm dakgoten tegen UV-straling

Onze dakgootbeschermer zorgt voor aanzienlijk minder schadelijke invloeden van UV-straling op uw kostbare dakgoten. Van welk materiaal uw goten ook zijn gemaakt, UV-straling uit zonlicht draagt sterk bij aan de aftakeling van dakgoten. Dakgootpreventie reduceert de UV-straling uit zonlicht met minstens 60%. Hierdoor gaan uw dakgoten vele jaren langer mee.

Product

Onze dakgoot rooster is uitgevoerd uit een hoogwaardige aluminium en wordt geleverd in de kleur grijs gepoedercoat RAL7012, in de afmeting 0,7x385x1015mm. Deze kan onbeperkt worden verbreed indien er brede dakgoten aanwezig zijn. Deze wordt bij zink, Koper, Ubbink door middel van veerstaal klemmen aan de voorzijde van de dakgoot vastgeklemd, waarna de dealer 2 zettingen maakt aan de achterzijde en vervolgend de achterzijde op de onderste panlat vast schroeft met gegalvaniseerde torx schroeven. Onderling worden de roosters aan elkaar vast geschroefd met rvs zelfborende schroeven met EPDM neopreen ring.

Daar waar wij aan de voorzijde niet kunnen klemmen word onze rooster vast geschroeft op de voorzijde van de dakgoot.

Prijzen

Al onze producten worden inclusief montage, door een erkende dealer, aangebracht. Daardoor komen al onze dealers "geheel vrijblijvend"bij u op locatie om u een offerte op maat uit te brengen. Hierdoor kunnen werkzaamheden worden uitgesloten of misschien wel worden toegevoegd. Door deze werkwijze heeft u geen onverwachte kosten en kunt u er vanuit gaan dat onze "vakman" de werkzaamheden naar behoren uitvoert, zonder bijkomende kosten.

 

Indien u gebruik wenst te maken van onze service, willen we u vragen om ons offerteformulier in te vullen op onze website, wij zullen aansluitent zo spoedig mogelijk een lokale dealer contact met u op laten nemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Dakgootpreventie

Dakgootpreventie

Drentse Poort 18, 9521 JA  Nieuw Buinen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.