..........
shadow_fix

VELUX

Verhoef Dakramen is gespecialiseerd dealer van VELUX® en verzorgen de complete montage van de VELUX dakvensters en daglichtkoepels.

Dakvensters en daglichtkoepels

Met bijna 20 jaar ervaring worden de dakvensters en daglichtkoepels vakkundig en snel volgens de voorschriften gemonteerd. Al vele woningbouwverenigingen en VvE's hebben in Verhoef Dakramen een betrouwbare partner gevonden.

Politiekeurmerk Veilig Wonen®

De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW. Dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte. Het hebben van een keurmerk maakt wijken aantrekkelijker als woonplaats. Ook andere vormen van criminaliteit, zoals woonoverlast en vandalisme in de woonomgeving, nemen af.

VELUX® dakvensters en daglichtkoepels leverbaar met PKVW

Het PKVW dakvenster kenmerkt zich door het slanke ontwerp en optisch geïntegreerde sloten. Deze oplossing is uitermate geschikt voor bereikbare of opklimbare daken. De PKVW dakvensters zijn beschikbaar in twee varianten: wit afgelakt grenenhout of met vochtbestendige polyurethaan beschaermlaag. Beide dakramen zijn uitvoerig getest volgens NEN 5096, voldoen aan weerstandsklasse 2 en komen daarmee in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

De VELUX® lichtkoepels zijn standaard voorzien van anti-vandalisme bevestiging voor de schaal. De VELUX lichtkoepels zijn getest volgens NEN 5096 en voldoen aan weerstandsklasse 2. Hierdoor komen VELUX lichtkoepels in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam