BUVA Q-Stream

De Q-Stream is een geluidsarm, energiezuinig en efficiënt ventilatiesysteem, bestaande uit een woonhuisventilator, een hoofdbediening en een keukenbediening (ook toepasbaar in badkamer en/of toilet). De Q-Stream is, samen met de zelfregelende BUVA SmartStream, de nieuwste woonhuisventilator in BUVA's uitgebreide productenpakket. De woonhuisventilator is onderdeel van het succesvolle Vital Air System (VAS), het concept van BUVA waarbij door combinatie van BUVA's 'Stream'-toevoerroosters en mechanische afvoer door de Q- of SmartStream, wordt voldaan aan de geldende EPC-eisen. Ook maakt de Q-Stream onderdeel uit van het BUVA Geluid Garantie Pakket, waarmee aan de 30 dB(A) eis uit het Bouwbesluit wordt voldaan.

Geplaatst door: BUVA homecare systemen

Vijf varianten

 

Q-Stream Picto Handbediend ventileren met behulp van duidelijke pictogrammen (onderdeel van VAS Q PICTO) 
Q-Stream Time Tijdgestuurd ventileren (onderdeel van VAS Q TIME) 
Q-Stream Quali Solo Gecombineerd sensorgestuurd / tijdgestuurd ventileren op basis van één luchtkwaliteitssensor (onderdeel van VAS Q QUALI SOLO) 
Q-Stream Quali Comfort Sensorgestuurd ventileren op basis van luchtkwaliteitssensoren in alle verblijfsruimten (onderdeel van VAS Q QUALI COMFORT)
Q-Stream H2O Warmteterugwinning uit de afvoerlucht, zie brochure ‘VAS H2O’

 

Bedrijvengids Geplaatst door
BUVA homecare systemen

BUVA homecare systemen

Bremen 5, 2993 LJ  BARENDRECHT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.