..........
shadow_fix

DucoTronic System

Het DucoTronic System – CO2 is een Vraaggestuurd Natuurlijk Ventilatiesysteem met gecontroleerde, natuurlijke luchttoevoer via de ventilatieroosters en centrale, mechanische luchtafvoer via de afvoerventilator. Het systeem zorgt voor een permanent evenwicht tussen luchttoevoer en -afvoer. Het stemt de ventilatie af op de mate van luchtverontreiniging. Een sensor meet behalve de ruimtetemperatuur ook de C02, een uitstekende graadmeter voor de luchtkwaliteit. Door een efficiëntere ventilatie wordt er minder lucht toegevoerd en hoeft er minder lucht te worden opgewarmd. Bovendien verplaatst de gelijkstroomventilator minder lucht waardoor hij minder energie verbruikt.

Gezond Ventileren

DucoTronic System - C02 zorgt voor een gezonde leefomgeving: verse buitenlucht naar binnen, en het systeem stemt de ventilatie af op de mate van luchtverontreiniging. De optimale luchtkwaliteit zorgt voor een actief gevoel!

Comfortabel Ventileren

De luchttoevoer wordt constant gehouden. Met als gevolg: een winddruk-onafhankelijk ventilatieniveau. Dit betekent: wég hinderlijke tocht! Omdat de temperatuur van de ruimte en de toetredende lucht worden gemeten, wordt de ventilatie comfortabel naar omstandigheden aangepast. Als het weer het bijvoorbeeld toelaat, kan er extra worden geventileerd.

Uiteraard blijft u de baas en kunt u de stand van de roosters altijd gemakkelijk veranderen. Als u een raam of deur openzet, past het systeem zich aan.

Het systeem is onderhoudsvriendelijk en neemt geen ruimte in. Er is geen geluidsoverlast door ventilatoren en ‘geforceerde’ luchtverplaatsing.

Energiezuinig Ventileren

Het DucoTronic System – CO2 zorgt voor een optimale en efficiënte ventilatie. Omdat de gelijkstroomventilator minder lucht verplaatst, verbruikt hij minder energie. Met het DucoTronic System – CO2 is een energiebesparing tot 0,26 op de Energie Prestatie Coëfficient (EPC) mogelijk, conform NEN 5128.

Het energiebesparende effect kan met het ‘EPC-herberekeningsprogramma’ gemakkelijk worden berekend.

Onderhoud

Het DucoTronic System - CO2 vraagt weinig onderhoud : de sensoren zijn onderhoudsvrij, men hoeft maar één keer per jaar het insectenwerend rooster schoon te maken, een driejaarlijks onderhoud door een onderhoudsinstallateur is voldoende en door automatische zelfijking is een lange levensduur gegarandeerd.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Duco Ventilation & Sun Control

www.duco.eu bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam