Klimaatplafonds

Inmiddels behoren klimaatplafonds tot de standaarduitrusting van goed geklimatiseerde ruimtes. Klimaatplafonds zijn als enige in staat een A-binnenklimaat te realiseren waarbij mensen zich prettig voelen. Bij een klimaatplafond vindt koeling en verwarming van ruimtes plaats door middel van een watersysteem in metalen plafondplaten. De aan- en afvoer van lucht gebeurt via rooster die in het plafond geïntegreerd zijn. Het voordeel van een klimaatplafond ten opzichte van andere klimaatsystemen is, dat er zowel verwarming, koelen én lucht verversen, zonder radiatoren of airconditioners.

Geplaatst door: Nijburg Industrie BV

Klimaatplafonds

De warmteopbrengst van een klimaatplafond is gelijk aan die van radiatoren. Een klimaatplafond veroorzaakt géén tocht, terwijl het koelvermogen vele malen groter is dan dat van andere systemen. Met een klimaatplafond creëert Solid Air thermische behaaglijkheid, omdat koelen van boven veel prettiger is dan koelen van beneden. Een belangrijk voordeel van een klimaatplafond is dat minder energie gebruikt wordt dan bij andere klimatiseringssystemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Nijburg Industrie BV

Nijburg Industrie BV

De Vosholen 114, 9611 TG  Sappemeer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.