Luchtverdeeltechniek

Het binnenklimaat en de manier waarop een ruimte wordt geventileerd heeft heel veel invloed op het welbevinden van de mens en op zijn prestaties. Essentieel is hoe de lucht verdeeld wordt. Hoe geavanceerd een installatie ook is, zonder een goede luchtverdeling levert de installatie geen prestaties, of ontstaat toch of hinderlijk geruis. 

Geplaatst door: Nijburg Industrie BV

Binnenklimaat

Jarenlange ervaring en kennis hebben een uitstekende naam opgeleverd als adviseur op het gebied van binnenklimaat. Voor zowel grote projecten, als industriële toepassingen. Hoe complex de vraag ook is, Solid Air bedenkt er een oplossing voor. Verschillend gebruik van gebouwen leidt tot specifieke thermische en hygiënische belastingen. Voor een goed binnenklimaat in elk gebouw adviseert Solid Air de juiste klimaatoplossing en levert de bijbehorende producten op het gebied van luchtverdeeltechnisch.

Bedrijvengids Geplaatst door
Nijburg Industrie BV

Nijburg Industrie BV

De Vosholen 114, 9611 TG  Sappemeer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.