Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Ventilatiesystemen

01 februari 2018

Ventilatiesystemen onderhouden, vervangen en aanbrengen.


LEES VERDER

Onderhouden

Voor een goed en gezond binnen milieu is ventilatie van groot belang. Het onderhoud aan deze systemen is daarom essentieel. Bevico is hierin de expert en heeft de kennis en ervaring om uw ventilatiesysteem te optimaliseren.

Het onderhoud aan ventilatiesystemen behelst onder andere:
- Het reinigen van de luchtkanalen
- Onderhoud aan de woonhuisventilator of warmte-terugwin-unit
- Inregelen van het ventilatiesysteem op de juiste ventilatiewaarden
- Markeren van de afzuigventielen zodat verwisseling wordt voorkomen

Vervangen

Na een periode bereikt het ventilatiesysteem het einde van de levensduur. Bevico adviseert u tijdig over de mogelijkheden van het vervangen van het bestaande ventilatiesysteem. Zo kunt u kiezen voor een gelijkstroom ventilator. Deze duurzame ventilatiesystemen verbruiken minder energie en produceren door de verbeterde ventilatoren in veel gevallen minder geluid. U kunt ook kiezen om het bestaande ventilatiesysteem te 'upgraden' naar een vraag gestuurd ventilatiesysteem. Dit is nog energiezuiniger.

Aanbrengen

Het kan ook zijn dat een complex of woning energetisch wordt verbeterd. Het natuurlijke ventilatiesysteem in de woning volstaat dan niet meer. Bevico heeft veel kennis en ervaring in het aanbrengen van ventilatiesystemen in de bestaande bouw.
Bevico adviseert u graag over welk systeem er voor uw woning(bezit) het meest geschikt is. Bevico heeft in de markt een onafhankelijke positie en kunt u daarom voorzien van objectief advies.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Bevico B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES