Ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen onderhouden, vervangen en aanbrengen.

Geplaatst door: Bevico B.V.

Onderhouden

Voor een goed en gezond binnen milieu is ventilatie van groot belang. Het onderhoud aan deze systemen is daarom essentieel. Bevico is hierin de expert en heeft de kennis en ervaring om uw ventilatiesysteem te optimaliseren.

Het onderhoud aan ventilatiesystemen behelst onder andere:
- Het reinigen van de luchtkanalen
- Onderhoud aan de woonhuisventilator of warmte-terugwin-unit
- Inregelen van het ventilatiesysteem op de juiste ventilatiewaarden
- Markeren van de afzuigventielen zodat verwisseling wordt voorkomen

Vervangen

Na een periode bereikt het ventilatiesysteem het einde van de levensduur. Bevico adviseert u tijdig over de mogelijkheden van het vervangen van het bestaande ventilatiesysteem. Zo kunt u kiezen voor een gelijkstroom ventilator. Deze duurzame ventilatiesystemen verbruiken minder energie en produceren door de verbeterde ventilatoren in veel gevallen minder geluid. U kunt ook kiezen om het bestaande ventilatiesysteem te 'upgraden' naar een vraag gestuurd ventilatiesysteem. Dit is nog energiezuiniger.

Aanbrengen

Het kan ook zijn dat een complex of woning energetisch wordt verbeterd. Het natuurlijke ventilatiesysteem in de woning volstaat dan niet meer. Bevico heeft veel kennis en ervaring in het aanbrengen van ventilatiesystemen in de bestaande bouw.
Bevico adviseert u graag over welk systeem er voor uw woning(bezit) het meest geschikt is. Bevico heeft in de markt een onafhankelijke positie en kunt u daarom voorzien van objectief advies.

Bedrijvengids Geplaatst door
Bevico B.V.

Bevico B.V.

Bijdorp-West 82, 2992 LC  BARENDRECHT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.