Mini Vrijstaand

De Mini Vrijstaand is een krachtige radiator die geschikt is voor ruimtes met grote glaspartijen en lage vensterbanken. Deze vrijstaande convector is beschikbaar vanaf hoogte van 8 centimeter, waardoor het uitzicht naar buiten niet verstoord wordt.
LEES VERDER

Mini vrijstaand

De Mini Vrijstaand is heel erg geschikt voor ruimtes met grote glaspartijen, wintertuinen en onder lage vensterbanken. Doordat de Mini radiator al vanaf een hoogte van 8 cm verkrijgbaar is, heb je vrij uitzicht naar buiten en kun je hem onopvallend plaatsen. Maar kies gerust voor een knalrode uitvoering die geeft een mooie boost aan je kamer! De Mini is verkrijgbaar in verschillende kleuren passend bij je interieur. De poten van de radiator worden geleverd in dezelfde kleur, waardoor deze goed in het geheel passen.

De radiator beschikt over de Low-H2O technologie met een supergeleidende en een ultrasnelle warmtewisselaar voor een lager energieverbruik en een maximale warmteafgifte. Een ander groot voordeel van deze radiator is, dat je geen warmteverlies hebt door straling naar het achterliggende glas. 

Eigenschappen

  • LOW H2O TECHNOLOGIE - Ultrasnelle warmtewisselaar voor meer warmte met minder energieverbruik
  • COMBINEREN MOGELIJK - Naast de vrijstaande modellen, zijn ook wandmodellen beschikbaar.
  • WERKT OOK IN COMBINATIE MET WARMTEPOMPEN - en adere nieuwe energiebronnen
  • 30 JAAR GARANTIE - Op de Low-H2O warmtewisselaar
  • HOOGTE VAN MAAR 8 CM - En daardoor vrij uitzicht naar buiten
  • VEILIGE, LAGE AANRAAKTEMPERATUUR 

Bekijk hier de productpagina van de Mini Vrijstaand

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Jaga Nederland BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.