Wand- of spiegellamp

De lampen van de BRS-serie kunnen automatisch met de geïntegreerde HF-sensor bij het betreden van het registratiebereik inschakelen of met een benaderingssensor in- en uitgeschakeld worden. 

BRS

Ze zijn daarom ideaal voor badkamers, wc's, gangen, keukens of garderobes in openbare gebouwen en in hotels, bejaardentehuizen, ziekenhuizen, de medische sector en grote gebouwen. De benaderingssensor maakt hoge hygiene eisen mogelijk.

Als wand- of spiegellamp: de BRS modellen maken indruk


De lampen van de BRS-serie hebben het helemaal: ze kunnen - geheel naar behoefte - ofwel automatisch met de geïntegreerde HF-sensor bij het betreden van het registratiebereik inschakelen ofwel met een benaderingssensor zonder aanraken manueel worden in- en uitgeschakeld.
Ze zijn daarom ideaal voor badkamers, wc's, gangen, keukens of garderobes in openbare gebouwen en in hotels, bejaardentehuizen, ziekenhuizen, de medische sector en grote gebouwen.
De benaderingssensor maakt hoge hygiëne eisen mogelijk.
De lampen zijn geschikt voor krachtige 24 Watt lampjes (TC-L of T5). Die probleemloos door de efficiënte, chipgestuurde, elektronische voorschakel apparaten van STEINEL Professional worden aangestuurd.
Dat zorgt voor een lange levensduur en het gemak van een onmiddellijke lichtstart zonder flikkeren, knipperen of zoemen.
De potentiometers voor de instellingen zijn verborgen achter een opgeschroefde plaat, om ongewilde instellingswijzigingen door de gebruiker te voorkomen.

 


- Voor 1x 24 W spaarlamp TC-L of T5
- Naderingsschakelaar voor in- en uitschakelen zonder aanraken mogelijk
- Het gelijktijdig schakelen van twee lampen is mogelijk
- Extra verbruikers kunnen worden aangesloten
- Elegant design, hoogwaardig materiaal
- 2 afmetingen: 665 mm of 430 mm lang
- Opaalglas met diverse eindkappen
- Ook als slagvaste variant
- Ook met stopcontact

Design met functie en stijl
Het smaakvolle design van de lampen past chique en naadloos in iedere ruimte. De glazen kappen zijn vervaardigd van mat opaalglas en ook verkrijgbaar als slagvaste variant. De kappen kunnen gevarieerd worden: wit, chroom of matchroom. Bij de modellen van serie BRS kunt u kiezen uit twee afmetingen: een lengte van 660 of 425 millimeter. Bovendien kunnen alle uitvoeringen eenvoudig met een schakelkabel worden gekoppeld.
Zo kunnen ze tot complete verlichtingsgroepen worden gecombineerd. Sommige modellen beschikken over een stopcontact. De benaderingsensor schakelt licht zonder aanraken aan of uit. Dat is ideaal voor ruimtes waarin veel belang moet worden gehecht aan hygië«ne, schoonheid en elektrische veiligheid. Op die manier kan dan zelfs met vochtige of vieze handen vooral daar waar het belangrijk is, veilig en hygiënisch licht worden geschakeld. Dankzij een lichtgevende diode is het sensoroppervlak ook in het donker goed te zien. Bij deze lamp wordt een sticker geleverd waarop staat hoe de lamp moet worden gebruikt.

Uitvoering:
24 W lamp
TC-L of T5
Chip gestuurd elektronisch voorschakelapparaat
360°-HF-sensor, 0,5 á 4 meter bereik
Nabijveldsensor, aan/uit door voor de lamp langs te zwaaien
Reikwijdte individueel instelbaar
Nauwkeurige instelling van brandduur, inschakelduur en inschakelniveau
Met of zonder wandcontactdoos

Meer informatie

Bedrijvengids Geplaatst door
VSA Licht  ( Van Spijk Agenturen) )

VSA Licht ( Van Spijk Agenturen) )

De Scheper 260, 5688 HP  OIRSCHOT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.