Brandwerende Schuifdeur

De 30 en 60 minuten brandwerende schuifdeuren van Boon Edam creëren een veilige en aantrekkelijke oplossing voor situaties waarbij brandwering vereist is.

Geplaatst door: Boon Edam Nederland BV

OmniSlide Brandwerende Schuifdeur

De 30 en 60 minuten brandwerende schuifdeuren van Boon Edam creëren een veilige oplossing voor situaties waarbij brandwering vereist is. Daarnaast bieden deze branddeuren een uitnodigende entree, hebben ze een aantrekkelijke uitstraling en zijn vrijwel overal toepasbaar. Topkwaliteit, deskundige installatie door onze engineers én uitstekende service verzekeren u van een topproduct onder de branddeuren.

Compartimentering

Uit het oogpunt van veiligheid zult u er alles aan willen doen, om ervoor te zorgen dat de personen in uw gebouw de tijd hebben om veilig buiten te komen. De kunst van het beperken van de schade en het vergroten van de vluchttijd is de brand niet over te laten slaan van compartiment naar compartiment.

60 Minuten Brandwerend

Onze dubbelvleugelige brandwerende schuifdeur met zijlichten is getest, positief beoordeeld en gecertificeerd voor 60 minuten brandwerendheid door het Centrum voor brandveiligheid van TNO-Efectis volgens de laatste norm NEN 6069. Hiermee voldoen onze schuifdeuren aan de verscherpte eisen ten aanzien van brandwerendheid zoals beschreven in het hedendaagse bouwbesluit.

Drie Functies

De brandwerende automatische schuifdeuren van Boon Edam combineren drie functies:

  • Tijdens het normale dagelijkse gebruik functioneert de automatische schuifdeur als een veilige, hygiënische en comfortabele doorgang voor iedereen binnen uw gebouw;
  • In noodsituaties (zoals een brandalarm) kan de automatische schuifdeur als veilige vluchtweg worden gebruikt;
  • In geval van brand biedt de schuifdeur minstens 60 minuten weerstand tegen vuur en hitte.

Succesfactoren

De 60 minuten brandwerende schuifdeur van Boon Edam dankt zijn succes aan de volgende kenmerken:

  • Officieel gecertificeerd door het Centrum voor brandveiligheid van TNO-Efectis volgens de norm NEN 6069;
  • Esthetisch vormgegeven;
  • Geruisloze werking bij dagelijks gebruik;
  • Robuust, veilig, bedrijfszeker en betrouwbaar.

OmniSlide schuifdeurautomaten en profielsystemen

Boon Edam heeft 4 verschillende OmniSlide Drive Schuifdeurautomaten die kunnen worden gecombineerd met 4 eigen OmniSlide Profile profielsystemen, maar ook met profielsystemen van derden. Afhankelijk van het type automatische schuifdeur (enkelvleugelig, tweevleugelig of telescoop) en het profielsysteem wordt door ons de OmniSlide Drive Basic, Slim, Flexible of Heavy toegepast.

» Meer over onze OmniSlide Profile Profielsystemen voor Schuifdeuren

OmniSlide Drive Flexible

De OmniSlide Drive Flexible deurautomaat is de meest veelzijdige aandrijving in ons productassortiment. De deurautomaat is leverbaar in een groot aantal mogelijke configuraties, inclusief deursystemen met inbraakwerende onderdelen, brandwerende deurvleugels of een speciale nooduitgang, en is geschikt voor situaties waar druk personenverkeer plaatsvindt. Deze aandrijving is ontwikkeld om de beste prestaties te leveren voor de meest uiteenlopende toepassingen.

» Meer over onze OmniSlide Drive Schuifdeurautomaten

Voor 30 en 60 minuten brandwerendheid met certificering zijn de volgende profielsystemen:

Brandwerende schuifdeuren
Profielsysteem
Jansen 50 Gecertificeerd 30 of 60 min. Brandwerend
Forster Fuego Light EI60 30 of 60 min. Brandwerend

60 Minuten Brandwerend

Onze dubbelvleugelige brandwerende schuifdeur met zijlichten is getest, positief beoordeeld en gecertificeerd voor 60 minuten brandwerendheid door het Centrum voor brandveiligheid van TNO-Efectis volgens de laatste norm NEN 6069. Hiermee voldoen onze schuifdeuren aan de verscherpte eisen ten aanzien van brandwerendheid zoals beschreven in het hedendaagse bouwbesluit.

Meer Weten?

Wilt u meer weten over de brandwerende schuifdeuren van Boon Edam, bel dan 0299 - 38 08 08, mail naar info@boonedam.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Boon Edam Nederland BV

Boon Edam Nederland BV

Ambachtstraat 4, 1135 GG  EDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.