Een veiligheidsdeur van Daloc houdt inbrekers, geluid en geur buiten

Veiligheidsdeuren van Daloc meest vooraanstaande fabrikant van Scandinavië. Een veiligheidsdeur en een merk waarop u kunt vertrouwen.

Gepubliceerd: 05 april 2012

Inbrekers worden afgeschrikt. Geluiden vanuit het trappenhuis, etensgeuren van de buren en koude tocht van buiten behoren tot een ver verleden. Bovendien stijgt de waarde van uw appartement.

Door de overstap op een veiligheidsdeur van Daloc krijgt uw huis een nieuwe waarde en een nieuw gevoel. Aantrekkelijker, stiller, warmer en vooral veiliger! De deur, en niet het slot, houdt de inbreker op afstand. Een veiligheidsdeur van Daloc heeft een sterke constructie en zowel het frame als het deurblad zijn van staal. Al onze deuren vallen in veiligheidscategorie 3 (SKG3). Dankzij onze gecertificeerde Daloc-monteurs is het vervangen van uw oude deur eenvoudiger dan u denkt.

Voor meer informatie en het samenstellen van uw eigen veiligheidsdeur van Daloc, gaat u naar www.daloc.nl.

Stel uw eigen veiligheidsdeur van Daloc samen en vraag een offerte aan.

Publicatiedatum: 6 april 2012

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.