OmniSwing deuropener

De OmniSwing elektrische deuropeners van Boon Edam zijn veilig, zien er zeer fraai uit en kunnen worden toegepast op vrijwel iedere loopdeur.

Geplaatst door: Boon Edam Nederland BV

Automatische deuropeners of draaideurautomaten worden steeds vaker toegepast. En dat is niet zo gek natuurlijk: naast een significante bijdrage aan de hygiëne, vergroten ze het gemak en comfort en creëren een praktische en efficiënte doorgang. Onze OmniSwing elektrische deuropener is veilig, ziet er zeer fraai uit en kan worden toegepast op vrijwel iedere loopdeur.

De automatische deuropener OmniSwing combineert consistente prestaties met een lange levendsduur. Daarom is dit draaideurmechaniek de ideale oplossing voor tal van toepassingen. Dankzij de stille werking is dit mechaniek bij uitstek geschikt voor gebruik op binnendeuren. De OmniSwing kan echter ook gemakkelijk overweg met zwaardere buitendeuren, die door hun ontwerp bestand zijn tegen zwaardere windbelastingen.

Het aanraken van een deurklink is helemaal niet nodig!

Vrijwel iedere handbediende loopdeur is om te bouwen naar een automatische deur. De OmniSwing automatische deuropeners van Boon Edam zijn bijzonder geschikt om toe te passen binnen ieder gebouw voor probleemloos gebruik door bewoners, bezoekers, ouderen en mindervaliden. Het toepassen van bewegingsmelders, voet- of elleboogschakelaars zorgt ervoor dat de deur zelf niet meer aangeraakt hoeft te worden.

Voordelen van de OmniSwing

Voordelen van de OmniSwing draaideurautomaat:

  • Veilige en praktische oplossing voor deurautomatisering;
  • Hygiënische oplossing aangezien deuren niet meer aangeraakt hoeven te worden;
  • Geruisloos, betrouwbaar en modern vormgegeven;
  • Uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met brand- en rookwerende deuren;
  • Minimale bouwkundige aanpassingen noodzakelijk;
  • Eenvoudige installatie;
  • Zeer onderhoudsarm;
  • Snel leverbaar.

Moderne vormgeving en veilige werking

De ontwikkelingen staan niet stil. Terecht worden aan producten steeds hogere eisen gesteld. Betrouwbaarheid, veiligheid, bedieningsgemak, inzetbaarheid op diverse deuren en lage onderhoudskosten zijn belangrijke eigenschappen waaraan een hedendaagse elektrische deuropener moet voldoen. Met de OmniSwing Basic en Advanced worden aan deze eisen ruimschoots voldaan. Door de vormgeving wordt de OmniSwing vaak toegepast in kantoren en bedrijfspanden, waar gemak en comfort een grote rol spelen.

Veiligheid

Bij Boon Edam staat veiligheid centraal. De OmniSwing deuropeners voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en -reglementen. Voor extra veiligheid binnen het draaioppervlak zijn verschillende sensoren toepasbaar. De OmniSwing is uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met brandwerende en/of rookwerende deuren of aansluiting op een toegangscontrolesysteem. De OmniSwing kan worden aangesloten op een brandalarmsysteem, dat het vergrendelingsmechanisme van de deur in geval van nood automatisch kan uitschakelen, waardoor gebruikers de deur handmatig kunnen openen. De deur kan ook worden geconfigureerd om in geval van een alarmsituatie gesloten te blijven, zodat de toegang dicht blijft ook wanneer zich een alarm voordoet.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de OmniSwing automatische deuropeners van Boon Edam, neem dan contact op met ons op telefoonnummer 0299 - 38 08 08 of per e-mail op info@boonedam.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Boon Edam Nederland BV

Boon Edam Nederland BV

Ambachtstraat 4, 1135 GG  EDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.