Gerelateerde suggesties:

Shiner-90 vervangmonitor

27 juni 2010
Tienduizenden GOLMAR monitoren van het model Shiner-90 en Shiner-90 Color zijn de afgelopen jaren door geheel Nederland geplaatst.
LEES VERDER

Er raakt er wel eens een defect, er wordt er wel eens een stukgemaakt of de een bewoner wil na al die jaren gewoon eens ander model. En dan ook graag meteen met kleurenbeeld.

De Platea-90 Color is de monitor die de Shiner-90 een op een vervangt! En standaard voorzien is van een kleurenbeeldscherm. 

Het eenmalig vervangen van de zwart/wit camera bij de entree voor een kleurencamera kan voordelig en snel uitgevoerd worden. De moderne vormgeving, een gedeeltelijk verwisselbaar front (grijs of blauw) en een perfect beeld dankzij het 3.5'' TFT kleurenscherm zorgen weer voor jarenlang 'kijkplezier'.
Zo kunnen desgewenst stapsgewijs alle bestaande monitoren door het gehele complex vervangen worden voor een nieuwe kleurenbeeld monitor.

Omdat de Shiner-90 qua afmetingen iets kleiner is dan de Platea-90 Color kan achter de Platea-90 Color monitor de verloopplaat MAC-SHPL gebruikt worden. Zo ontstaat en fraai strak kader met afmetingen van de oude Shiner monitor.

Meer informatie: www.vercoma.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!