Shiner-90 vervangmonitor

Tienduizenden GOLMAR monitoren van het model Shiner-90 en Shiner-90 Color zijn de afgelopen jaren door geheel Nederland geplaatst.

Gepubliceerd: 27 juni 2010

Er raakt er wel eens een defect, er wordt er wel eens een stukgemaakt of de een bewoner wil na al die jaren gewoon eens ander model. En dan ook graag meteen met kleurenbeeld.

De Platea-90 Color is de monitor die de Shiner-90 een op een vervangt! En standaard voorzien is van een kleurenbeeldscherm. 

Het eenmalig vervangen van de zwart/wit camera bij de entree voor een kleurencamera kan voordelig en snel uitgevoerd worden. De moderne vormgeving, een gedeeltelijk verwisselbaar front (grijs of blauw) en een perfect beeld dankzij het 3.5'' TFT kleurenscherm zorgen weer voor jarenlang 'kijkplezier'.
Zo kunnen desgewenst stapsgewijs alle bestaande monitoren door het gehele complex vervangen worden voor een nieuwe kleurenbeeld monitor.

Omdat de Shiner-90 qua afmetingen iets kleiner is dan de Platea-90 Color kan achter de Platea-90 Color monitor de verloopplaat MAC-SHPL gebruikt worden. Zo ontstaat en fraai strak kader met afmetingen van de oude Shiner monitor.

Meer informatie: www.vercoma.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.