Gerelateerde suggesties:

TOEGANGSCONTROLE

Met de toegangscontrolesystemen van BUVA-DORMA kan de veilig- heid en het beheer van deuren gewaarborgd worden.
LEES VERDER

TOEGANGSCONTROLE

BUVA biedt oplossingen voor toepassing met één deur, maar ook voor complexe toepassingen waar bijvoorbeeld een centraal beheerd netwerk voor deuren, poorten, liften, toegang tot parkeerplaatsen of autorisaties om een machine te bedienen noodzakelijk zijn.

Zeer flexibel en eenvoudig te installeren zijn de systemen die bestuurd worden door de geconfigureerde ‘Ready to Run Box’. Per Box kunnen maximaal 15 deuren bestuurd worden en in een systeem kunnen meerdere Ready to Run Boxen toegepast worden. Is er geen mogelijk- heid tot het aanleggen van bekabeling, dan kan een combinatie met offline XS-componenten oplossing bieden. Het beheer gebeurt op een pc met de gestructureerde en eenvoudig te bedienen MATRIX software. Standaard maakt BUVA gebruik van de veilige MIFARE technologie.

Moderne toegangscontrolesystemen bepalen wie waar en wanneer naar binnen mag. Hierbij dient met de verschillende eisen op het vlak van veiligheid en organisatie rekening gehouden te worden. In de brochure ‘BUVA-DORMA toegangscontrole’ wordt dit nader toegelicht aan de hand van een voorbeeld over een ziekenhuis. Uiteraard vindt u hier ook alle overige toepassingsmogelijkheden.

EN 16005 – de nieuwe Europese norm

Vanaf 10 april 2013 is de nieuwe norm EN 16005 in werking getreden. De veiligheid van personen bij het gebruik van automatische deuren staat hierbij centraal. Ook voor u, als eindgebruiker of eigenaar van de deur heeft deze norm gevolgen. Voor meer informatie, download u dan de brochure over ’de nieuwe norm EN 16005’.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

BUVA homecare systemen
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen