Balustrade verhoging

Balustrades eenvoudig laten voldoen aan de vereiste hoogte. 

PAM ophoogsysteem

PAM heeft voor het verhogen van balustrades een eenvoudig en gepatenteerd systeem. In veel gevallen voldoet de balustrade hoogte na het verhogen van de galerij- of balkonvloer niet meer aan de eisen van het bouwbesluit. Het is daarom noodzakelijk om de balustrade aan te passen zodat deze wel aan deze eisen gaat/blijft voldoen.

PAM heeft hiervoor een verbinding die de oude en een nieuwe leuningbuis omklemt. Door de klemmende bevestiging is het niet noodzakelijk om gaten in de bestaande balustrade te boren. Hierdoor kan zonder de conservering van de balustrade aan te tasten een beugel worden gemonteerd worden. Deze beugel omklemt ook de nieuwe leuningbuis. Op deze manier kan de balustrade van een extra leuningbuis worden voorzien. De klembeugel kan voor vrijwel alle leuningenbuizen geproduceerd worden.

https://www.pamalmelo.nl/nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
PAM galerij-en balkonverhoging B.V.

PAM galerij-en balkonverhoging B.V.

Postbus 800, 7600 AV  ALMELO

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.