Energie besparen

TL-lampen met HF sensoren de ideale keuze als het gaat om een sensorgestuurde verlichting van grote oppervlakken of afstanden. 

HF-sensorenZe schakelen nauwkeurig en zonder vertragingen zodra een beweging wordt herkend. In (ondergrondse) parkeergarages, kelders of magazijnen spelen temperaturen geen rol voor HF-sensoren. Dit zijn de beste plaatsen voor de altijd betrouwbare HF-sensoren. Deze zeer nauwkeurige sensoren zijn direct in de TL-lampen geïntegreerd.

Bewegingsmelders reageren op loopbewegingen. Ze nemen die in het ingestelde registratiebereik waar en reageren daarop: dat betekent dat licht wordt ingeschakeld als onder de vooraf ingestelde waarde voor het omgevingslicht wordt gekomen en een beweging wordt herkend. Na de ingestelde nalooptijd schakelt het licht weer uit. De toepassing is buitenshuis aan te raden voor het registreren van bewegende objecten of binnenshuis in gangen.

Hoe eenvoudig het is om onze modulaire sensoren te monteren, zult u direct merken. De uniforme adapter kan snel worden gemonteerd. Dankzij de grote behuizing is het aansluiten van de kabels eenvoudig en gemakkelijk. Vervolgens wordt de sensormodule geplaatst en is de sensor al compleet gemonteerd. De meegeleverde afdekplaatjes zijn bedoeld om het registratiebereik te verkleinen. Door de multilens te verschuiven, kunt u de reikwijdte snel en nauwkeurig instellen. Het tijdrovend gebruik van onhandig gereedschap en ontelbare losse onderdelen is niet meer nodig.

Steinel

Om de nummer 1 te zijn en te blijven, bepaalt Steinel de norm voor techniek en design, planning, berekening en realisatie in nauwe samenwerking met de elektra installateurs.

Van het idee tot en met de service
De brede, historisch gegroeide en systematisch verder ontwikkelde competentie op het gebied van sensortechnologie is uniek - dat bewees destijds al de uitvinding van de sensorlamp en daarvan getuigt ook nu nog de HF sensortechnologie. Steinel is een compleet aanbieder van geautomatiseerde, efficiënte lichtsturing. Al meer dan 50 jaar gaan hierbij ideeën en kennis hand in hand samen, om voor elektriciens de eerste keus te zijn bij sensor- en lichttechniek voor alle toepassingen.

Samenwerken met de experts
Steinel ontwikkelt en optimaliseert hun producten in samenwerking met de elektrobranche en speciaalzaken. Dat wil zeggen dat niet alleen de voortdurende technische vooruitgang, maar ook klantgerichtheid bij Steinel Professioneel altijd centraal staat.

Visies verwezenlijken
Energie-efficiëntie, dus het behoedzame omgang met grondstoffen, is het doel van al hun ontwikkelingen. Vanuit deze basis ontstaan op vijf Europese locaties producten met wereldfaam. Zij bewijzen dat een vitale onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling innovatieve oplossingen schept. STEINEL Professioneel optimaliseert techniek en technologieën, om energie-efficiëntie, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid te bereiken en te handhaven. 

Missie: energie-efficiëntie
Licht dat automatisch, nauwkeurig, betrouwbaar en in iedere ruimtelijke situatie registreert, wanneer het nodig is en wanneer niet - dat ziet Steinel als zijn taak.

Aanwezig zijn is voldoende
Stel uzelf eens voor dat u het verbruik helemaal exact aan de daadwerkelijke verlichtingsbehoefte kunt aanpassen. Dat betekent de grootst mogelijke energibesparing bij de lichtvoorziening.

'Verbruik = behoefte' is de optimalisatieformule b.v. Voor kantoorruimtes en -gebouwen, hotels, openbare gebouwen, klaslokalen en conferentieruimtes, trappenhuizen en gangen, wc's en badkamers, bedrijfsterreinen en tuinen.... en de dingen worden vanzelf geregeld

Het minimaliseren van energieverbruik, CO2-uitstoot en kosten is gebaseerd op het logische principe van vermijden van verkwisting. Het achterliggende idee is zowel eenvoudig als geniaal: licht dat automatisch registreert wanneer het nodig is en wanneer niet. Een zo precies op de behoefte afgestemde verlichting zorgt zelfs in detail voor veiligheid en groot comfort. Bij grote lichtplannen bereikt u een systematische sturing van de verlichting en zodoende een minimalisering van de energiekosten. 

Assortiment voor alle situaties - geen compromissen
Rust nieuwe gebouwen en verbouwingsprojecten uit met de fijngevoelige bewegings- of aanwezigheidsmelders van Steinel Professioneel. En profiteer van topsensoren en lampen voor iedere gebruikssituatie - als op zichzelf staande of complete oplossing. Energie besparen en comfort verhogen is het resultaat van hun taak.

Voordelen

Voordelen bewegingsmelders voor binnen en buiten

- Modulaire bouwwijze
- Eenvoudige en snelle aansluiting dankzij een grote behuizing met steekklemmen
- Afdekplaatjes ter verkleining van het registratiebereik
- Bescherming tegen ongewenste verstelling, beschadiging en slijtage door weersomstandigheden
- Snelle en exacte reikwijdte-instelling door verschuiven van de multilens
- Potentiometers voor exacte, gewenste tijdsinstelling en schemerinstelling

Bedrijvengids Geplaatst door
VSA Licht  ( Van Spijk Agenturen) )

VSA Licht ( Van Spijk Agenturen) )

De Scheper 260, 5688 HP  OIRSCHOT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.