MASTERTOP 560 RAPID cementdekvloer BASF

Mortel voor snelhardende cementdekvloeren bij MASTERTOP 560 RAPID van BASF.

Gepubliceerd: 04 september 2013

BASF Construction Chemicals breidt haar toch al zo omvangrijke productlijn uit met MASTERTOP 560 RAPID, een gebruiksklare mortel voor snelhardende cementdekvloeren. Het waterdichte product is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Beschadigde vloeren dienen zo snel mogelijk te worden gerepareerd, vooral als er een laag water op staat die niet vanzelf wegvloeit. Door watergladheid en bevriezing kan dit immers tot gevaarlijke situaties leiden. Tot nu toe was het noodzakelijk om een nieuwe afschotvloer te plaatsen, waarop vervolgens een antislip-vloerafwerking moest worden aangebracht. Onder deze omstandigheden is dit eigenlijk een te tijdrovend karwei.

Snellere uitvoeringstijd
BASF Construction Chemicals vond dat het sneller moest kunnen en ontwikkelde de MASTERTOP 560 RAPID. Deze kant-en-klare sneldoorhardende mortel hecht bij laagdiktes van 10 tot 80 mm ook op een vochtige ondergrond. Bij een temperatuur van 23° is de afschotvloer na drie uur beloopbaar, zodat de ruimte weer snel in gebruik kan worden genomen. Bovendien is de vloer al na 24 uur droogtijd overlaagbaar met een dampdichte laag. Dit maakt de mortel bij uitstek geschikt voor reparaties van parkeergaragevloeren, balkon- en galerijvloeren en industriële vloeren, ook als deze zijn uitgerust met vloerverwarming. Zo ontstaat een waterdichte, sterke afschotvloer die tussen -30° tot 80° temperatuurbestendig is en kan worden gebruikt in alle ruimtes met een permanente vochtbelasting.

Meer informatie: www.basf-cc.nl

Publicatiedatum: 5 september 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.