Antislip & roostertegel

De lichtgewicht en tegelijkertijd oersterke en stabiele roostertegel van PAM is ontwikkeld om (gladde) galerij- en balkonvloeren veilig te maken en te verfraaien. Het systeem wordt rechtstreeks op de galerij geplaatst. 

Roostertegel

De roostertegel is uitermate geschikt om regenwater af te voeren. Eventuele waterplassen zijn hierdoor verleden tijd. Het geheel wordt afgewerkt met buiten tapijt en voorzien van een RVS hoekprofiel. Ter plaatse van de HWA wordt een inspectietegel aangebracht. zodat inspectie altijd mogelijk is. Aanpassingen of uitbreidingen in de toekomst zijn met dit systeem geen enkel probleem. De materialen staan garant voor een duurzame en onderhoudsarme constructie. De PAM Systeem Constructie is bestand tegen vocht, vorst en UV-straling en is daarom ongevoelig voor verouderingsverschijnselen.

Top afwerking EPDM rubber

Naast de afwerking met buitentapijt bestaat er de mogelijkheid voor een EPDM rubber bedekking. Deze hoogwaardige bedekking geeft een meer bouwkundige uitstraling dan met het PAM tapijt. De EPDM-laag bestaat uit door en door gekleurd granulaat wat in verschillende mengverhoudingen gemaakt kan worden. Het heeft een goede stroefheid en een uitstekende demping van loopgeluiden. Door de poreusheid blijven geen waterplasjes staan. Bij regen wordt het water over het oppervlak afgevoerd naar een rooster. Hiervoor heeft PAM een ruim assortiment met afwerkprofielen langs balustradezijden en gootroosters voor de muurzijde. Deze roosters zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: RVS, verzinkt staal, beide eventueel in kleur gemoffeld. Hierdoor is een zeer fraaie afwerking mogelijk.

voordelen

De voordelen van deze afwerking:
- Totaal gewicht 20 kg/m²
- Geluiddempend
- Fraaie afwerking met gootroosters
- Goede bereikbaarheid oude goot
- Zeer slijtvast materiaal
- Geen looppaden i.v.m. door en door kleuring

https://www.pamalmelo.nl/nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
PAM galerij-en balkonverhoging B.V.

PAM galerij-en balkonverhoging B.V.

Postbus 800, 7600 AV  ALMELO

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.