Sensor plafondlamp

RS LED A1, Sensor plafondlamp met 12 Watt ledlichtbron.

LEDA1


Nieuw is dit voor muur- en plafonmontage geschikte ledarmatuur van Steinel, door zijn ontwerp is deze ledplafonnière geschikt voor vrijwel elke stijl van interieur.

Deze ledarmatuur is uitgerust met een hoogfrequente sensor die onzichtbaar achter het glas is verborgen, met een bereik instelbaar van 3 tot 8 meter is de lamp multifunctioneel toepasbaar.
Denk hierbij aan een gang, kelderkast, toilet, hal, trappenhuis, keuken of berghok.
Overal waar u snel en eenvoudig licht moet hebben, alleen dan wanneer u het ook nodig bent.
De sensor radio frequentie nauwkeurig zelfs de kleinste bewegingen en schakelaars ogenblikkelijk.

Ledtechnologie met koelsysteem.

Vanaf 2012, worden geen conventionele lichtbollen meer verkocht in de EU, en later worden ook de meeste halogeenlampen verbannen uit de markt. Het armatuur dat dan al gebaseerd is op geavanceerde ledtechnologie van STEINEL is een verstandige investering.
De combinatie van ledtechnologie, de unieke koelsysteem (verhoogt de levensduur van de led) en de sensortechnologie voldoet aan de meest recente richtlijnen.

Niet alleen een reductie van wel 90% in energie is een goede keuze, ook het beperken van onderhoud door het overbodig worden van de schakelaar en eindeloos vervangen van de E27 lichtbron is een win/win situatie.

Meer informatie

Bedrijvengids Geplaatst door
VSA Licht  ( Van Spijk Agenturen) )

VSA Licht ( Van Spijk Agenturen) )

De Scheper 260, 5688 HP  OIRSCHOT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.