..........
shadow_fix

STEINEL ledlichtsysteem

Meer levenskwaliteit, veiligheid en energiebesparing dankzij de intelligente sensor- en ledtechniek van STEINEL.

Steinel ledverlichtingDe zeer innovatieve sensoren reageren op bewegingen en lichtomstandigheden en schakelen het licht zonder vertragingen automatisch aan en een instelbare tijd weer uit.

De platte, puristische HF-sensorlamp RS PRO LED S1 sensor glas (met hoogwaardige kap van opaalglas) voor binnenshuis. Met 16 W led, 660 lm en een aangename lichtkleur van 3500 K. Het led-licht heeft geen opstartcurve nodig, maar staat onmiddellijk ter beschikking. De leds hebben een levensduur van ongeveer 50.000 uur, onderhoud of vervangen zijn daarom niet nodig. De STEINEL Active-Thermo-Control-sturing bewaakt en regelt de temperatuur van de ledlampjes continu.

Hierdoor wordt oververhitting voorkomen en de lange levensduur gegarandeerd. De combinatie van led-licht met HF-sensortechniek waarborgt energie-efficiëntie op het hoogste niveau. Voor een comfortabele instelling staan install mode, teach in modus en basislicht (10%) ter beschikking. De HF-sensor heeft een 360 graden registratiehoek en een max. reikwijdte van 8 m. Hij kan naar vier richtingen toe worden verkleind. De RS PRO LED S1 sensor glas kan dankzij de geïntegreerde 868 MHz draadloze communicatie via master/master-schakelingen met meerdere lampen tot een groep in een ruimte worden verbonden.

Impressie

 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

VSA Licht ( Van Spijk Agenturen) )

Klik hier voor meer info bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam