STEINEL ledlichtsysteem

Meer levenskwaliteit, veiligheid en energiebesparing dankzij de intelligente sensor- en ledtechniek van STEINEL.

Steinel ledverlichtingDe zeer innovatieve sensoren reageren op bewegingen en lichtomstandigheden en schakelen het licht zonder vertragingen automatisch aan en een instelbare tijd weer uit.

De platte, puristische HF-sensorlamp RS PRO LED S1 sensor glas (met hoogwaardige kap van opaalglas) voor binnenshuis. Met 16 W led, 660 lm en een aangename lichtkleur van 3500 K. Het led-licht heeft geen opstartcurve nodig, maar staat onmiddellijk ter beschikking. De leds hebben een levensduur van ongeveer 50.000 uur, onderhoud of vervangen zijn daarom niet nodig. De STEINEL Active-Thermo-Control-sturing bewaakt en regelt de temperatuur van de ledlampjes continu.

Hierdoor wordt oververhitting voorkomen en de lange levensduur gegarandeerd. De combinatie van led-licht met HF-sensortechniek waarborgt energie-efficiëntie op het hoogste niveau. Voor een comfortabele instelling staan install mode, teach in modus en basislicht (10%) ter beschikking. De HF-sensor heeft een 360 graden registratiehoek en een max. reikwijdte van 8 m. Hij kan naar vier richtingen toe worden verkleind. De RS PRO LED S1 sensor glas kan dankzij de geïntegreerde 868 MHz draadloze communicatie via master/master-schakelingen met meerdere lampen tot een groep in een ruimte worden verbonden.

Impressie

 

Bedrijvengids Geplaatst door
VSA Licht  ( Van Spijk Agenturen) )

VSA Licht ( Van Spijk Agenturen) )

De Scheper 260, 5688 HP  OIRSCHOT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.