Steinel sensorspot XLED

Met de lichtstralers met Power-ledtechniek revolutioneert STEINEL de halogeenlampenmarkt.

XLED

De sensorgestuurde, vlakke ledlichtschermen zorgen ogenblikkelijk voor stralend helder licht. Wie maximale veiligheid rondom het gebouw nastreefde, kon tot op heden niet om het gebruik van sensorgestuurde halogeenlampen heen. Halogeenlampen hebben echter als nadeel dat ze wat betreft energie-efficiëntie steeds minder aan de huidige eisen voldoen. Spaarlampen als moderne alternatieven zijn voor deze toepassing niet geschikt, omdat ze niet snel genoeg fel licht genereren.

Steinel sensorspot XLED 10/25

Met de lichtstralers met Power-ledtechniek revolutioneert STEINEL de halogeenlampenmarkt. De sensorgestuurde, vlakke ledlichtschermen zorgen ogenblikkelijk voor stralend helder licht.
Wie maximale veiligheid rondom het gebouw nastreefde, kon tot op heden niet om het gebruik van sensorgestuurde halogeenlampen heen. Halogeenlampen hebben echter als nadeel dat ze wat betreft energie-efficiëntie steeds minder aan de huidige eisen voldoen. Spaarlampen als moderne alternatieven zijn voor deze toepassing niet geschikt, omdat ze niet snel genoeg fel licht genereren.
Als marktleider op het gebied van sensorschijnwerpers introduceert STEINEL thans een baanbrekende ontwikkeling, die in hoge mate zowel aan de eisen van onmiddellijke en volledige verlichting als aan een zo groot mogelijke energie-efficiëntie voldoet: XLed sensor-ledschijnwerpers met elektronisch geregeld, speciaal ledlicht. Deze innovatieve, ideale combinatie zorgt voor onmiddellijk en stralend helder licht bij een energieverbruik van slechts circa 25% in vergelijking met gangbare halogeenlampen.
Voor de realisatie van deze innovatieve lichtoplossing werden geheel nieuwe wegen in de LED-besturing, de koeling, het uiterlijk en het design bewandeld. Nieuwe High-End 3W leds hebben een speciaal ontwikkeld koelsysteem en een uitgekiend uiterlijk. De feitelijke clou zit hem echter in de actieve microprocessor van de besturingselektronica die de vermogensreserves van de leds optimaal benut.


De XLed-technologie is leverbaar in diverse uitvoeringen:
XLed 10 met 10 LED's met 25 W verbruik (vervangt de 300 Watt Halogeen)
XLed 25 met 25 LED's met 60 W verbruik (vervangt de 500 Watt Halogeen)


Beide types in zwart of wit, en met en zonder sensor leverbaar als ook draadloos aanstuurbaar met externe sensor (Steinel impulser systeem).

De lichtkop met 'plat design' is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en naar keuze in zwart of wit verkrijgbaar. Dankzij zijn extreme zwenkbaarheid kan de lichtkop optimaal op het te verlichten oppervlak worden gericht. Daarnaast is montage van de XLed onder afdaken mogelijk, omdat in tegenstelling tot halogeenlampen geen veiligheidsafstand meer nodig is.
Het verbluffende resultaat: stralend helder licht rondom gebouwen in combinatie met een minimaal energieverbruik. Plus een fascinerend lichteffect met een unieke richtingflexibiliteit.


Meer informatie

Bedrijvengids Geplaatst door
VSA Licht  ( Van Spijk Agenturen) )

VSA Licht ( Van Spijk Agenturen) )

De Scheper 260, 5688 HP  OIRSCHOT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.