Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Steinel sensorspot XLED

01 februari 2018
Met de lichtstralers met Power-ledtechniek revolutioneert STEINEL de halogeenlampenmarkt.
LEES VERDER

XLED

De sensorgestuurde, vlakke ledlichtschermen zorgen ogenblikkelijk voor stralend helder licht. Wie maximale veiligheid rondom het gebouw nastreefde, kon tot op heden niet om het gebruik van sensorgestuurde halogeenlampen heen. Halogeenlampen hebben echter als nadeel dat ze wat betreft energie-efficiëntie steeds minder aan de huidige eisen voldoen. Spaarlampen als moderne alternatieven zijn voor deze toepassing niet geschikt, omdat ze niet snel genoeg fel licht genereren.

Steinel sensorspot XLED 10/25

Met de lichtstralers met Power-ledtechniek revolutioneert STEINEL de halogeenlampenmarkt. De sensorgestuurde, vlakke ledlichtschermen zorgen ogenblikkelijk voor stralend helder licht.
Wie maximale veiligheid rondom het gebouw nastreefde, kon tot op heden niet om het gebruik van sensorgestuurde halogeenlampen heen. Halogeenlampen hebben echter als nadeel dat ze wat betreft energie-efficiëntie steeds minder aan de huidige eisen voldoen. Spaarlampen als moderne alternatieven zijn voor deze toepassing niet geschikt, omdat ze niet snel genoeg fel licht genereren.
Als marktleider op het gebied van sensorschijnwerpers introduceert STEINEL thans een baanbrekende ontwikkeling, die in hoge mate zowel aan de eisen van onmiddellijke en volledige verlichting als aan een zo groot mogelijke energie-efficiëntie voldoet: XLed sensor-ledschijnwerpers met elektronisch geregeld, speciaal ledlicht. Deze innovatieve, ideale combinatie zorgt voor onmiddellijk en stralend helder licht bij een energieverbruik van slechts circa 25% in vergelijking met gangbare halogeenlampen.
Voor de realisatie van deze innovatieve lichtoplossing werden geheel nieuwe wegen in de LED-besturing, de koeling, het uiterlijk en het design bewandeld. Nieuwe High-End 3W leds hebben een speciaal ontwikkeld koelsysteem en een uitgekiend uiterlijk. De feitelijke clou zit hem echter in de actieve microprocessor van de besturingselektronica die de vermogensreserves van de leds optimaal benut.


De XLed-technologie is leverbaar in diverse uitvoeringen:
XLed 10 met 10 LED's met 25 W verbruik (vervangt de 300 Watt Halogeen)
XLed 25 met 25 LED's met 60 W verbruik (vervangt de 500 Watt Halogeen)


Beide types in zwart of wit, en met en zonder sensor leverbaar als ook draadloos aanstuurbaar met externe sensor (Steinel impulser systeem).

De lichtkop met 'plat design' is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en naar keuze in zwart of wit verkrijgbaar. Dankzij zijn extreme zwenkbaarheid kan de lichtkop optimaal op het te verlichten oppervlak worden gericht. Daarnaast is montage van de XLed onder afdaken mogelijk, omdat in tegenstelling tot halogeenlampen geen veiligheidsafstand meer nodig is.
Het verbluffende resultaat: stralend helder licht rondom gebouwen in combinatie met een minimaal energieverbruik. Plus een fascinerend lichteffect met een unieke richtingflexibiliteit.


Meer informatie

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

VSA Licht ( Van Spijk Agenturen) )
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES