alustore

Naast de Roma Raffstore heeft Roma ook Alustore. Dit zijn standaard buitenjaloezieën.

Geplaatst door: ROMA Benelux BV

ALUSTORE, BUITENJALOEZIE MET KOOF

Wanneer er geen bouwkundige koof aanwezig is kan er ook met een aluminium koof gewerkt worden. Naast de standaard buitenjaloezie met geleiders of staaldraadgeleiding waarbij de aandrijfrail aan de gevel bevestigd wordt, heeft Roma ook een vrijdragende uitvoering (afbeelding rechts). Bij dit systeem worden alleen de geleiders middels stabiele steunen op het kozijn of gevel gemonteerd.
ALUSTORE LAMELLEN
Bij de buitenjaloezieen van het type Alustore zijn alle lamellen mogelijk die Roma in het assortiment heeft. Naast de 70mm DBL en 80mm vlak of gekraald bij de Roma Raffsore is hier ook nog een mogelijkheid voor 85mm DBL, 60mm gekraald en vlakke lamellen met een afmeting van 60mm of 100mm. Lees meer over de lamellen en kleurmogelijkheden in het menu onder lamellen en bedieningen.
KOVEN EN GELEIDING
1. Op de afbeelding hiernaast ziet u de standaard Alustore geïntegreerd in een bouwkundige koof.
2. op deze afbeelding is een standaard alustore waar een aluminium koof is toegepast.
3. op deze afbeelding ziet u de vrijdragende alustore met aluminium koof.
Alustore koof vormen
Zoals u al heeft kunnen lezen/zien is het mogelijk over een aluminium koof te beschikken wanneer er geen bouwkundige koof aanwezig is. Bij Alustore zijn de volgende vormen mogelijk wat betreft aluminium koven:

Montage mogelijkheden AlustoreBij de standaard Alustore heeft u ook een mogelijkheid het systeem uit te voeren met staaldraadgeleiding. Dit is bij het vrijdragende systeem niet mogelijk daar de buitenjaloezie steunt op de geleiding. Op de afbeelding links zijn de 3 montagemogelijkheden afgebeeld.

4. Standaard Alustore met geleiders
5. Standaard Alustore met staaldraadgeleiding
6. Vrijdragende Alustore (Systeem steunt op de geleiding)

Bedrijvengids Geplaatst door
ROMA Benelux BV

ROMA Benelux BV

Campagneweg 9, 4761 RM  ZEVENBERGEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.