Rolluiken

Op het gebied van rolluiken hebben we de keuze uit opbouwen of integreren. Inbouwrolluiken zijn mooi, maar kwalitatief niet beter dan opbouwrolluiken.

Geplaatst door: ROMA Benelux BV

ROLLUIKEN

BASISPRINCIPES


Over het algemeen zijn rolluiken niet echt mooi om te zien. Roma had als één van de eerste ronde rolluikkasten. De kast is in zowel ronde, als afgeschuinde of vierkante uitvoering verkrijgbaar. Deze kasten zijn in het algemeen twee maten kleiner dan bij onze collega's.Verder zijn Roma rolluiken standaard in 330 kleuren leverbaar. De motoren hebben een speciale ophanging waardoor ze 30% minder geluid produceren. De dikke geëxtrudeerde kasten geven geen overlast bij regen maar dempen juist het geluid. Bovendien zijn deze niet deuk gevoelig.
Bij Roma rolluiken kunt u voor grote maten prima terecht. Eén van de standaard lamellen gaat al tot 4 meter breed. Dit rolluik is bovendien niet eens duurder dan vergelijkbare uitvoeringen die maar tot 3 meter breed gaan. Wanneer u een uitzonderlijk of een origineel rolluik wenst bent bij Roma aan het juiste adres!

Bedrijvengids Geplaatst door
ROMA Benelux BV

ROMA Benelux BV

Campagneweg 9, 4761 RM  ZEVENBERGEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.