WINDVAST SCREEN

Een zipSCREEN is een type screen dat goed bestand is tegen de wind.

Geplaatst door: ROMA Benelux BV

ZIPSCREEN

DE ONDERLIJST VAN HET ROMA ZIPSCREEN.2
Een onderlijst in zipSCREEN.2 steekt minimaal altijd 12 mm uit de kast. Het ROMA zipSCREEN.2 is het meest compacte screen op de markt, doordat de onderlijst voor het grootste gedeelte in de kast verdwijnt. T.o.v. zipSCREEN.1 is de onderlijst 2 keer zo zwaar geworden. Dit is bij elementen tot 2000 mm breedt. Vanaf 2000 mm wordt de onderlijst met niet meer dan 2 meter verzwaring voorzien. De verzwaring is het belangrijkste bij smalle elementen. Het smalste zipSCREEN.2 wat ROMA kan bouwen is op aanvraag 520 mm breed.
Onderlijst en kast van ROMA zipSCREEN.2 voor www.zonwering.nl. Het super stabiele windvaste ristsscreen, zipscreen met een perfecte prijs, kwaliteit verhouding.
Voor hoge smalle ramen is het zipSCREEN ook de ideale oplossing. Door simpelweg een zonnesensor op het geheel te plaatsen is het zipSCREEN volautomatisch. Bij een standaard screen zou dan een zon- en windautomaat moeten worden geplaatst. Hierdoor kan het zijn dat de automatische windvaste uitvoering niet veel duurder is dan de standaard automatische uitvoering.

Bedrijvengids Geplaatst door
ROMA Benelux BV

ROMA Benelux BV

Campagneweg 9, 4761 RM  ZEVENBERGEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.