Verkoopstyling tips

7 Tips voor een snelle verkoop Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling

7 Tips voor een snelle verkoop

 

1.      Opgeruimd staat netjes

Ruim spullen op die u niet meer gebruikt, maak grondig uw woning schoon en verplaats ruimtevreters als zonnebanken en fitnessapparaten. Dat geeft ruimte en rust.

2.      Tuin TIPTOP!

Verzorg de tuin en entree. De eerste indruk begint al in uw voortuin, zorg daarom dat die er tiptop bij ligt. Daarna de entree: hang maximaal twee jassen aan de  kapstok.

3.      Niet te Persoonlijk

Zet persoonlijke dingen tijdelijk weg. Als er allerlei persoonlijke foto’s en objecten in uw woning staan, kan het zijn dat potentiële kopers zich tijdens een bezichtiging ongemakkelijk voelen.

4.      Neutrale kleuren

Neutrale kleuren helpen. Felle kleuren zijn te bepalend voor veel kijkers. Neutrale kleuren geven een betere indruk van de mogelijkheden. En een muurtje sauzen is zo gebeurd!

5.      Geen losse elementen

Geen losse elementen. Als u ervoor zorgt dat er in de keuken en woonkamer weinig tot geen losse dingen (bijvoorbeeld op het aanrecht), krijgt het geheel een verzorgde uitstraling.

6.      Goede styling

Styling doet veel. Een advies over hoe u uw woning het beste presenteert, maakt vaak dat het geheel beter overkomt

7.      Gezellig en gevuld

Gevuld verkoopt makkelijker. Een lege woning verkopen is lastig omdat veel potentiële kopers de grootte van ruimtes niet kunnen inschatten. Mocht de woning toch leeg zijn: Checkpoint verhuurt ook meubels, zodat u het geheel bewoonbaar kunt laten lijken.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling

Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling

Paardenkamp 35, 3848 AT  Harderwijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.