Innovatieve tool LRBenelux voor offerte schoonmaak lift en roltrap

Met innovatieve rekenmodule LRBenelux kan men zelf kosten berekenen voor schoonmaakwerk.

Gepubliceerd: 27 februari 2013

Liften en roltrappen schoonmaken is een vak apart. Vooraf met één druk op de knop weten welke kosten dit specialistisch werk met zich meebrengt? Iedereen verlangt ernaar, LRBenelux maakt het mogelijk. Het ambitieuze lift- en roltrapreinigingsbedrijf introduceerde onlangs een innovatieve rekenmodule. Klanten kunnen daarmee met een kort online stappenplan zelf een offerte berekenen voor schoonmaakwerk op maat.

Lift- en Roltrapreiniging Benelux is een jonge organisatie, maar heeft een schat aan ervaring. Afgelopen jaar ging LRBenelux onder haar nieuwe naam van start in Waddinxveen en wist al snel een goede positie te veroveren in de markt. 'Onze ambities reiken verder,' vertelt Arwin Groenenberg. Hij wil met LRBenelux marktleider worden. Zijn bedrijf presenteert nu een innovatieve service. Het gaat om een online rekenmodule, waarmee klanten en prospects online zelf een prijs kunnen berekenen voor uit te voeren werkzaamheden. Dat gaat via een kort stappenplan en met deze nieuwe tool is LRBenelux de eerste in de branche. Groenenberg: 'De rekenmodule zal nog verder worden uitgebreid. Onder meer met een tool zodat werkzaamheden zelf kunnen worden ingepland en dat klanten realtime de status zien van een opdracht. Deze tool wordt beschikbaar voor web, iPhone en Android.'

Schoonmaakwerk op maat
Met eigen gegevens logt een bedrijf in op de website via de klantlogin. Er verschijnt een keuzemenu voor roltrappen, hellingbanen of liften, waarbij de liften zijn onderverdeeld in bestaande of nieuwbouw. Deze laatste categorie is interessant voor fabrikanten. Na de keuze vult de klant specifieke gegevens in van het desbetreffende product, zoals het aantal treden, het aantal verdiepingen of de hoogte. Met één druk op de knop berekent het systeem vervolgens de offerte van de drie pakketten: Essential, Standard of Premium. Hiermee is LRBenelux altijd de goedkoopste in de Benelux! De klant kiest een pakket op maat op basis van de omvang van het schoonmaakwerk.

Eén vaste, scherpe prijs
'Met dit systeem bespaart de klant veel tijd en geld,' vertelt Groenenberg. 'Een organisatie hoeft niet langer eerst een aanvraag te plaatsen voor inspectie om pas daarna een offerte toegestuurd te krijgen. Het bedrijf heeft het in eigen hand en nadat de offerte is bevestigd, plannen wij op korte termijn de afspraak in. Of deze afspraak in Groningen of Brussel is, maakt daarbij geen verschil. Wij rijden door heel Nederland, België en Luxemburg voor één vaste, scherpe prijs.' LRBenelux is daarnaast gecertificeerd door het Liftinstituut, VCA en werken langs het spoor. Zakendoen met LRBenelux betekent grondig én efficiënt specialistisch schoonmaakwerk.

Meer informatie: www.lrbenelux.com

Publicatiedatum: 28 februari 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.