MVO = M.V.Opgelicht

Waarom is ondoorzichtigheid in de liftenwereld actueel? Heeft u het gevoel dat u geen invloed heeft op het liftonderhoud? Het boek MVO geeft duidelijkheid!

Geplaatst door: PÉRON Liftadvies

Auteur Péron van Stralen van PÉRON Liftadvies

'Inmiddels ben ik 22 jaar werkzaam in de liftenwereld waarvan de laatste 11 jaar jaar als onafhankelijk adviseur in de liften. En ik heb ik al zovele verhalen verteld. Daarvan zijn er opmerkelijke bij die voor mij aanleiding zijn geweest om op papier te zetten. De meest bijzondere heb ik nog nooit buiten de deur verteld. Het is een boek dat voor velen door de praktijkverhalen herkenbaar is, in de liftenwereld. Maar ook daar buiten. Voorts gaat het over een algemeen verschijnsel bij het liftonderhoud, liftbeheer en aanbestedingen die grote aandacht en of verandering behoeft. Het is een verschijnsel dat in onze hele samenleving is vastgeroest. Mijn boek MVO (Maatschappelijk Verantwoord Opgelicht) geeft duidelijkheid en inzichten.'

Het boek geeft nieuwe inzichten. Voor iedere LIFTEIGENAAR een must om te ontdekken wat er gebeurt in de liftenwereld en hoe er wordt omgegaan met aanbestedingen en liften, gevelliften en roltrappen in het algemeen. Wilt u weten wat er werkelijk gebeurt? Dan moet u dit echt lezen.

Gratis hoofdstukken downloaden

Download hier 3 gratis hoofstukken uit MVO.

Bedrijvengids Geplaatst door
PÉRON Liftadvies

PÉRON Liftadvies

Parklaan 126, 2171 EJ  Sassenheim

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.