..........
shadow_fix

Boktor

Van Lierop is al meer dan 55 jaar dé specialist voor het duurzaam bestrijden van (Huis)boktor.

Bestrijden boktor

De Boktor tast met name zachtere naaldhout als vuren en grenenhout aan. Bij de bestrijding van de Boktor is het belangrijk aan de hand van de sporen, alle schuilplaatsen van de Boktor op te zoeken. Tijdens het bestijden van de Bokter zal er vooral gelet worden op de boorgangen (blazen) zich vlak onder het houtoppervlak bevinden. De uitvlieg openingen van de boktor zijn ovaal en veel groter dan de ronde uitvliegopeningen van de gewone houtwormkever. De Boktor kan zich echter veel dieper in het hout nestelen, waardoor ernstige constructieve schade ontstaat en vervanging noodzakelijk kan zijn. De schade die de Boktor heeft aanricht wordt pas duidelijke tijdens de bestrijding.
Het bestrijden van de Boktor bestaat voornamelijk uit het schoonsteken van aangetaste onderdelen en het blootleggen en uitborstelen van de boorgangen. Daarna wordt het houtwerk aan het oppervlak besproeid met een Boktor bestrijdingsmiddel. Bij hardnekkige diepere aantastingen en geschilderd houtwerk worden injectiepluggen geplaatst. Met een speciale injectie techniek wordt het boktor bestrijdingsmiddel in het hout injecteerd.
Wanneer er boktor in vloerdelen wordt geconstateerd, moet er rekening mee gehouden worden dat onderliggende balklaag mogelijk ook is aangetast. Verder onderzoek van de balklaag is dan noodzakelijk.

Voor meer informatie of een vrijblijvende inspectie verwijzen wij naar www.vanlierop.nl 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • TimmerSelekt Groep

  entree

  De TimmerSelekt Groep bestaat uit elf timmerfabrieken en een deurenfabrikant die zich samen ten doel hebben gesteld de kwaliteit van hun houten ramen, deuren en kozijnen te optimaliseren.

 • Financieel goed geregeld

  financieel

  Het bestuur van een VvE heeft een belangrijke taak op het gebied van onderhoud en financieel beheer. Vooral het laatste is een veelomvattend en nauwkeurig werk, alle inkomende en uitgaande geldstromen dienen overzichtelijk te zijn.

 • Het nut van technisch beheer

  mjop

  Appartement & Eigenaar sprak met ing. Raymond Arendts van Pit beheer B.V. over de voordelen van het uitbesteden van het technisch beheer.

 • Mieren bestrijden

  ongedierte

  Mieren bestrijden kan een lastige klus zijn. Een lange adem heb je zeker nodig. Mieren maken enorme nesten en verplaatsen zich behoorlijk ver van hun nest op zoek naar voedsel.

 • De daken op!

  dak

  Normaal gesproken gaat het dak van een appartementencomplex een fink aantal jaren mee. Goed onderhoud is echter wel noodzakelijk. Een jaarlijkse dakinspectie zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam