Gerelateerde suggesties:

Vrijblijvende inspectie

Vrijblijvende inspectie naar uw vochtproblemen, zwamaantasting, houtaantastende insecten, houtconservering, kelder- en kruipruimte renovatie.
LEES VERDER

Productomschrijving

Wij werken direct voor corporaties, beleggingsinstellingen, vastgoedbeheerders, VvE's en gemeenten. Goede communicatie, vakbekwaamheid en flexibiliteit maakt Van Lierop tot een uitstekende co-maker in een keten samenwerking bij grote renovaties.

Ruim de helft van Nederland heeft een woning van voor 1976. Alleen ingrijpend renoveren kan deze verouderde woningen laten voldoen aan de eisen van deze tijd zoals een lage energie-emissie en een gezonder leefklimaat. Slopen en nieuw bouwen is het alternatief echter dit heeft verstrekkende gevolgen voor de sociale structuur.

Van Lierop heeft gespecialiseerde kennis en diensten welke zorgen voor een gezond leefklimaat en een verbetering van het wooncomfort in de woning. Gedurende onze werkzaamheden beschouwen wij zowel de opdrachtgever als de bewoner als klant. Met de opdrachtgever letten we op alle zakelijke en technische aspecten. Voor de bewoners kijken we vooral naar de menselijke zijde van renovatie.

Goed onderzoek een duurzame start
Onze projectleiders en technici zijn graag vanaf het begin betrokken bij een renovatieproject om u te adviseren.

Tijdens inspecties beoordelen onze Technische adviseurs de conditie van de vloerbalkopleggingen. Zijn er sporen van zwam of houtaantastende insecten? Boven de vloer speuren wij naar aanwijzingen die duiden op bijvoorbeeld optrekkend vocht. Wij kunnen ook de videoscope inzetten. Hiermee kunnen wij door een kleine opening, bijvoorbeeld een ventilatierooster, een goede indruk krijgen van de status in de kruipruimte.

Wij controleren het houtwerk van de verdiepingsbalklagen, kapconstructie en raamkozijnen op aantasting. Hierbij vergeten wij uiteraard niet eventuele sporen van lekkage op te nemen in het onderzoeksrapport. Na het onderzoek ontvangt u een heldere rapportage voorzien van advies, foto's en eventueel een tekening. U ontvangt deze inclusief een gespecificeerde offerte van aanbevolen maatregelen.

Gezond leefklimaat begint in de kruipruimte
Vochtoverlast onder de begane grondvloer komt vaak voor en heeft allerhande negatieve gevolgen voor het leefklimaat boven de vloer.

Voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende inspectie, verwijzen wij naar www.vanlierop.nl

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Van Lierop
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen