..........
shadow_fix

Houtworm

Al meer dan 50 jaar dé specialist in het duurzaam bestrijden van Houtworm.

Bestrijden houtworm

Houtworm kan in de meeste gevallen relatief eenvoudig bestreden worden door het uitvoeren van een oppervlaktebehandeling met een houtworm bestrijdingsmiddel. Een oppervlaktebehandeling heeft alleen effect wanneer houtwerk onbehandeld is. Om het houtworm bestrijdingsmiddel goed in het hout te laten trekken, is het van belang dat het oppervlak vrij is van vervuiling en stof. Het hout moet dus eerst worden schoon gemaakt met compressor of stofzuiger. Bij Van Lierop behandelen wij Houtworm aantasting op grotere schaal. Wilt u meubelen behandelen of klein oppervlakt minder dan 2-3 meter dan zijn hiervoor bij een Bouwmarkt producten verkrijgbaar.


Bij behandeld houtwerk heeft het de aanbeveling eerst de verflaag te verwijderen door schuren of afbranden van de verf. Wanneer dit niet mogelijk is kan het houtwerk eventueel onder druk geïnjecteerd worden met het houtworm bestrijdingsmiddel. Met een speciale injectie techniek wordt deze vloeistof tot diep in het hout geïnjecteerd. De injectiegaatjes kunnen na het injecteren met houtvuller worden weggewerkt.
Indien het aangetaste hout niet met vloeistof in aanraking mag komen of niet goed bereikbaar is, kunnen alternatieve bestrijdingsmethode als de heteluchtmethode of zuurstofarme luchtmethode uitkomst bieden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende inspectie verwijzen wij naar www.vanlierop.nl 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam