Parkeerplaatssensor

Infrarood-wand- en plafondsensor met 3 x 300 registratiehoek, Reikwijdte onafhankelijk in 3 richtingen nauwkeurig instelbaar tot 20 meter. 

SENSIQ

Innovatie betekent voor ons permanente optimalisering. Daarom leveren wij bij onze sensIQ-modellen toebehoren die een antwoord bieden op al uw vragen: softstartmodule, draadloze module of potentiaalvrije module passen de sensIQ indien gewenst aan uw individuele behoefte aan. De afstandsbediening maakt het instellen kinderspel.

De sensIQ: een spectaculaire verschijning.

De sensor voor parkeerplaats en patio, bereik tot 20 meter in 3 aparte instelbare zones van 300 graden.
Wij zijn van mening dat de sensIQ een van de meest doordachte en beste bewegingsmelders van dit type is. U zult veel plezier beleven aan de sensIQ van STEINEL Professioneel: de sensIQ ziet er niet alleen fraai uit, hij is ook uiterst intelligent. Onze High-End infrarood-bewegingsmelder bewijst op indrukwekkende wijze de innovatiemogelijkheden van STEINEL Professioneel. Hij beschikt over doordachte features: de eerste sensor met een registratiehoek van 200° tot 300° die aan alle eisen voldoet. Een afstandsbediening maakt de bediening zeer gemakkelijk. Zijn registratiereikwijdtes kunnen eenvoudig, snel en nauwkeurig op het apparaat zelf worden ingesteld in 3 verschillende richtingen. Dat bespaart u de tijd, die u anders vaak voor het afdekken van de lens of het naar beneden drukken van de sensorkop voor het instellen van de reikwijdte en het langdurige afmeten nodig had. Ook op het gebied van design leggen wij hoge normen aan. De sensIQ is internationaal onderscheiden met de felbegeerde IF-Design-Award. Bij de sensIQ versmelten professionele sensortechniek en modern design in een volmaakte vorm: wie zou daar niet jaloers op worden?

Minder moeite, meer mogelijkheden
Infrarood-wand- en plafondsensor met 3 x 300° registratiehoek, Reikwijdte onafhankelijk in 3 richtingen nauwkeurig instelbaar tot 20 meter.
Innovatie betekent voor ons permanente optimalisering. Daarom leveren wij bij onze sensIQ-modellen toebehoren die een antwoord bieden op al uw vragen: softstartmodule, draadloze module of potentiaalvrije module passen de sensIQ indien gewenst aan uw individuele behoefte aan. De afstandsbediening maakt het instellen kinderspel.

Basisinstellingen op het apparaat
Drie belangrijke parameters kunt u direct en eenvoudig op het apparaat zelf regelen: de schemerinstelling, de tijdinstelling en de reikwijdte-instelling. Bij de schemerinstelling kunnen voor de gewenste drempelwaarde van de sensor waarden tussen 2 en 2000 lux worden gekozen. De gewenste nabrandtijd van de aangesloten verbruiker kan met de tijdinstelling traploos worden ingesteld van 5 seconden tot 15 minuten. Ook een impulsfunctie is mogelijk. De reikwijdte kan met 3 draaiknoppen in 3 richtingen (steeds 100°) onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. De tabel bevat een handig overzicht van de reikwijdte bij verschillende montagehoogtes.

Voordelen:

Voor elektriciens:
Tot op de meter nauwkeurige reikwijdte-instelling op het apparaat, in 3 onafhankelijke richtingen: eenvoudig, snel, nauwkeurig, snelle montage, grote aansluitkamer, één sensor voor alle registratie-omstandigheden, montage aan wand en plafond, wandhouder voor buitenhoeken verkrijgbaar voor een harmonieuze eenheid van sensor en gebouw, draaiknoppen voor de instelling van tijd- en schemerwaarde, montagevoordeel door optionele modules: draadloos gekoppeld of potentiaalvrij.

Voor consumenten:
Uitstekende registratie-eigenschappen, nauwkeurig aanpasbaar, schemerwaarde met afstandsbediening instelbaar, vakantiefunctie ter afschrikking van inbrekers, permanent brandend licht, permanent-UIT, softstartmodule met basislichtsterkte: meer lichtesthetiek, langere levensduur van de lichtbronnen, optimale prijs/kwaliteitverhouding, hoogste kwaliteit voor lange levensduur, onderscheiden design.
Registratiebereiken en instellingen:

De bediening: eenvoudig en overzichtelijk
De sensIQ beschikt over een aantal intelligente programma's en modi, die allemaal direct op het apparaat, of eenvoudig met een meegeleverde afstandsbediening kunnen worden ingesteld. Zo blijft alles overzichtelijk voor u ondanks de technische complexiteit. Hieronder vindt u een kleine opsomming van de belangrijkste instelmogelijkheden:

Schemerinstelling (drempelwaarde)
De drempelwaarde kan tussen 2 en 2000 lux worden gekozen. U kunt de schemerwaarde met de afstandsbediening opslaan.

Reikwijdte-instelling
Drie draaiknoppen stellen de reikwijdte in drie richtingen (elk 100°) tot op de meter nauwkeurig in.

Uitschakelvertraging
De gewenste brandduur kan traploos tussen 5 seconden en 15 minuten worden gekozen.

Impulsmodus
In de impulsmodus wordt de uitgang ca. 2 seconden ingeschakeld (bijv. voor de automatische verlichting van het trappenhuis). Daarna reageert de sensor ca. 8 seconden niet op bewegingen.

Bijzondere functies: de vakantiemodus
De sensIQ beschikt over enkele bijzondere functies. Een daarvan is de vakantiemodus, die met de betreffende toets op de IR-afstandsbediening eenvoudig kan worden geactiveerd. De vakantiefunctie simuleert aanwezigheid ter bescherming tegen inbraken tijdens uw afwezigheid. Vanaf het bereiken van het inschakelniveau wordt de aangesloten verbruiker volgens een programma op bepaalde tijden in- en uitgeschakeld. De normale sensorwerking blijft actief.

Instelling permanente verlichting
Deze functie kan eveneens met de meegeleverde afstandsbediening eenvoudig worden gebruikt. Door op de betreffende toets te drukken, wordt de aangesloten verbruiker voor 4 uur ingeschakeld. Vervolgens gaat de sensor weer automatisch over op sensorwerking.

Meer informatie

Bedrijvengids Geplaatst door
VSA Licht  ( Van Spijk Agenturen) )

VSA Licht ( Van Spijk Agenturen) )

De Scheper 260, 5688 HP  OIRSCHOT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.