Speedgate zelfde huid als gevel

In het project Leliepark in Gouda is onder de woontorens een parkeergarage opgenomen die gedeeltelijk in het talud van de dijk is geschoven.

Gepubliceerd: 09 juni 2011

Als afsluiting van de parkeergarage heeft Van Tilburg Ibelings von Behr architecten gekozen voor een HTC Speedgate met gegalvaniseerde roosters.

Marc Ibelings van Van Tilburg Ibelings von Behr architecten: Met de HTC Speedgates voorzien van gegalvaniseerde roosters wordt een fraai beeld gecreëerd. De Speedgate heeft dezelfde huid als de gevel gekregen en wordt zo mooi opgenomen in de gevel. De schuine lamellen dienen enerzijds als ventilatie en anderzijds gaan ze inkijk tegen. Onbevoegden worden sowieso door de Speedgate op een effectieve manier tegengehouden. Alleen inwoners kunnen via de Speedgate op een makkelijke manier in- en uitrijden.

Publicatiedatum: 09 juni 2011
Meer informatie: www.htcbv.com/index.html

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.