aanleg

Een compleet sportpark. Veilig groen en terreinverhardingen in de industriële omgeving.

Advies en ontwerp

T&G zorgt er voor dat uw wensen vertaald worden in werkbare plannen. Voor een uitgebreid schetsontwerp kunt u ook bij ons terecht waarbij wij gebruik maken van gerenommeerde specialisten uit ons netwerk. Vervolgens zorgen onze ervaren mensen met het modernste materieel voor een perfecte uitvoering.

Vanaf de grond

T&G helpt u letterlijk uw plannen vanaf de grond op te bouwen. Wij maken de grond bouwrijp en verrichten opruimwerkzaamheden; verzorgen grondverzet, de keringen en verbeteren de structuur van de grond.

Waterwerk

In ons natte, dichtbebouwde land is onze ervaring en deskundigheid bij aanleg en onderhoud van riolerings- , beregening- en hemelwaterinfiltratiesystemen een uitgesproken pré. Waterpartijen, (zwem)vijvers, natuurvriendelijke oevers en beschoeiingen hebben een uitgesproken plaats in onze portfolio.

Het complete project

De juiste plant op de juiste plaats. Dat is werk voor de vakman. T&G beschikt over de juiste expertise. Wij verzorgen bijvoorbeeld de aanleg van hagen en gazons, realiseren plantvakken en stellen de juiste bloemen- en bermmengsels voor u samen.

T&G verzorgt het complete project in de buitenruimte. Dus inclusief verharding, bestrating, erfafscheidingen en eventuele bouwwerken. Maar ook inclusief veilige speeltoestellen, kunstgras, meubilair en verlichting.

Bedrijvengids Geplaatst door
Terrein en Groenvoorziening BV

Terrein en Groenvoorziening BV

Zijweg Dungen 1a, 5480 AB  SCHIJNDEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.