onderhoud

Uw buitenruimte ziet er altijd perfect uit. Zonder tijdrovend geregel en kostbare investeringen.

onderhouden

Geen onderhoud zonder opruimwerkzaamheden. T&G weet raad met bladafval, zwerfvuil, hondenpoep, enzovoorts. Voor sneeuwruimen en gladheidsbestrijding beschikken we over het geschikte materieel op het juiste moment.

Ons dienstenpakket op het gebied van onderhoud is breed in alle opzichten en omvat ook watergangen, vijvers en begraafplaatsen. Voorbeelden zijn het intensief en extensief onderhoud van beplantingen, uitvoeren van wisselbeplanting, vormsnoeien en duurzaam boomonderhoud. Maar ook bemesten, water geven en uitdunnen van beplanting als dat nodig is.

Dat vergt voor alles deskundigheid. T&G heeft daarbij altijd een passende oplossing. We beschikken uiteraard over het juiste materieel voor intensief gazononderhoud. Maar ook voor de bloemenweide die weer heel andere eisen stelt. Soms is er een heel andere oplossing gewenst en zetten we een kudde schapen in. Heeft de bestrating of een bouwkundig element onderhoud nodig? T&G neemt het graag voor u mee.

Van bestrijden tot controleren

Onderhoud omvat ook het voorkomen en verwijderen van ongewenste elementen in uw buitenruimte. T&G heeft een enorme expertise in duurzame onkruidbestrijding met diverse technieken: chemisch, biologisch, met hete lucht en met borstelen. Algen en mossen worden op de juiste wijze geëlimineerd. Plaagdierbestrijding is bij ons in verantwoorde handen. Onze geschoolde professionals staan garant voor een deskundige uitvoering, van VTA-controles tot plaagdierenbestrijding. Het spreekt dan ook vanzelf dat T&G graag optreedt als uw partner in flora- en faunabeheer.

Bedrijvengids Geplaatst door
Terrein en Groenvoorziening BV

Terrein en Groenvoorziening BV

Zijweg Dungen 1a, 5480 AB  SCHIJNDEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.